Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Applicatie Expert voor Onderscheidende Website

Geplaatst op:
10 juli 2019 12:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
39899
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Hilversum, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Voor een unieke formule in bedrijfsovername komen wij in contact met een ervaren applicatiebouwer voor het maken van bedrijfswebsites.

De eerste website die je voor ons maakt is die van de formule zelf. Hierbij denken wij aan een eenvoudige opzet en een doeltreffende inrichting t.a.v. campagnegerichte landingspagina's naar Amerikaans model.
Huisstijl-uitingen zoals lettertype, kleuren en logo zijn voorhanden, dit geldt ook voor alle (pagina)teksten en afbeeldingen.

Belangrijk is dat de eerste website voor wat betreft technische functionaliteit alsmede de look & feel volledig en perfect wordt opgeleverd in de week van 19 augustus a.s. Een spoedklus zonder hierbij in te boeten op de kwaliteit!

NB. Bij een plezierige samenwerking kunnen wij geregeld extra werk aanbieden.

Heb je interesse dan zien wij je reactie voorzien van voorbeeldwerk graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Gino Gino 10-07-2019
referentiesterren
24 referenties
Manda Manda 10-07-2019
referentiesterren
1 referentie
Jeroen Jeroen 10-07-2019
referentiesterren
3 referenties
Lonneke Lonneke 10-07-2019
referentiesterren
11 referenties
Joep Joep 10-07-2019
referentiesterren
3 referenties
Jeroen Jeroen 10-07-2019
referentiesterren
2 referenties
Allard Allard 10-07-2019
Bastiaan Bastiaan 10-07-2019
Niels Niels 10-07-2019
referentiesterren
1 referentie
Monique Monique 10-07-2019
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

DNS Instellen Eigen Name Servers
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het volgende probleem: de webhosting ligt bij een ander bedrijf dan dat ik mijn domeinnaam heb aangekocht. Nu moet er dus een link gelegd worden tussen beide d.m.v. eigen name servers in stellen in Strato. Ik krijg steeds foutmeldingen als ik dit doe.   …
18 jul
Affiliate Website voor Woonbranche
Beste freelancers,    Ik wil graag website die geschikt is voor affiliate in de woonbranche.    Ik heb al wat ideeën voor de website, de website van Ikea is een goed voorbeeld. Ik wil daarbij ook de mogelijkheid om extra functies te kunnen verwerken zoals registreren/inloggen/eigen account en het maken van een moodboard…
17 jul
Inrichten van Docker, Kubernetes Server
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die kan helpen bij: het inrichten van een DOCKER , Kubernetes server. Waarbij we een .NET WEB-API als container kunnen shippen naar deze server.    Graag een reactie bij interesse.
10 jul
Excel Expert Gezocht voor Maken van Factuur
Beste freelancers,    Wie kan voor ons een Excel factuur maken op A4 formaat, dat automatisch gekoppeld is aan een Excel offerte?    Het proces concreet;  We werken met Excel 365, we maken een offerte voor een cliënt en na akkoord van de cliënt wordt de offerte automatisch een factuur.    Daarnaast…
9 jul
Websites voor Winkelcentra Ontwikkelen
Beste freelancers,    Ik wil graag voor twee verschillende winkelcentra in Gein en Holendrecht een nieuwe website laten maken.     Het winkelcentrum in Holendrecht heeft momenteel geen website en het winkelcentrum in Gein heeft een verouderde website die met een template werkt die niet kan worden gewijzigd. De oude domeinnamen…
8 jul
Installeren van Paypro API
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar een developer die vaker werkt met Clickfunnels en hierin de Paypro API kan installeren, zodat mensen netjes kunnen betalen met Ideal.     Ik zie graag een reactie tegemoet.   
4 jul