Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Manda

Manda
Over Manda

Hi! Na mijn HBO en Master behaald te hebben op het gebied van Digital Media Design heb ik inmiddels meer dan 10 jaar bureau-ervaring. Gewerkt voor grotere klanten zoals Philips, ANWB en ABN AMRO in loondienst van diverse bureau's maar ook de laatste jaren als freelancer. Inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mij volledig gaan focussen als freelance web- en digital media designer. Ik ben allround inzetbaar als webspecialist en grafisch ontwerper.

Ik ontwerp en bouw kwalitatieve websites en webshops, voornamelijk in WordPress. Dit kan volledig custom of op basis van een WordPress template (afhankelijk van budget). Ik heb een goede portie kennis binnen front- en back-end ontwikkeling (+ PHP) en kan alles naar wens vormgeven en bouwen. Bij de combinatie vormgeving en technologie ligt 1 van mijn passies. Een website kan er nog zo mooi uitzien, het moet daarnaast ook zeer functioneel zijn en...

 

Portfolio

Website en Donatie shop
Loading.

Dynamisch website ontwerp + bouw
Loading.

Huisstijl sjablonen, infographics & iconen
Loading.

Verschillende reclame-uitingen ICI PARIS XL
Loading.

Logo Focus on the Future
Loading.

Re-design Ger van Garderen Klussenbedrijf website
Loading.

 

Vraag Manda direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht