Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Joep

Joep Greuter

Senior Full Stack Developer: Gettin' things done!:

|
Locatie: Edam
|
Actief sinds: 22-12-2015
|
Uurtarief: € 85
|
Profiel bekeken: 1008 keer
|
KvK-nummer: 61663670 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Bernoulli IT

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Designing and developing creative modern websites or assisting in larger IT projects where business analysis, technical architecture, development and design are needed. These services can be delivered by my one-man company ;)

Using techniques like: ASP.NET MVC, Entity Framework, Azure (Service Fabric), HTML5, Jquery and Bootstrap amongst others and being experienced in Photoshop, Visual Studio, TFS, Microsoft Azure. Please have a look at my website for further information and referential material.

Always with a personal touch and "gettin' things done!"

Referenties

Datum:
16-03-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Joep kan snel schakelen, doorziet waar de behoefte ligt en denkt na over de vraag achter de vraag. Hij werkt zeer zelfstandig, maakt pro actief keuzes die in lijn liggen met het design en is zeer flexibel. Tot nu toe zeer tevreden, en communiceert ook goed over deadlines en gewerkte uren. Oftewel een echte professional!
Datum:
20-02-2016
Van:
Pieter Prins
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Joep heeft de opdracht begrepen en meegedacht. Pluspunt is zeker ook zijn grafische achtergrond. Uiteindelijk binnen budget gerealiseerd. Ik zou Joep zeker aanraden of in de toekomst voor nieuw programmeerwerk benaderen.
Datum:
20-02-2016
Van:
Martijn de Visser
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Joep is naast een hele aardige man, goed en snel in zijn werk. Hij combineert sociale vaardigheden met technische kennis een een oog voor ontwerp. Een bijzondere combinatie die je niet vaak tegenkomt. Wij adviseren Joep!

Uitgevoerde opdrachten

.NET Ontwikkelaar met Azure Ervaring Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een .NET ontwikkelaar om een ontkoppelde microservice te ontwerpen en bouwen voor Lucene. De oplossing moet configureerbaar zijn (dus te implementeren zonder code wijzigingen) en draaien op Azure.    Ervaring met C#, MVC en Azure Cloud is een pré.    Oplossing moet mee…
Amsterdam-Zuidoost 14-03-2016
Front-end Developer Gezocht (Javascript)
Beste freelancers,    Voor de ontwikkeling van een website voor een bedrijf in de toerisme sector zoeken we op korte termijn (deze of volgende week) een Front-end Developer die onze Lead Developer tijdelijk kan bijstaan.    We zoeken een Front-end Developer die ervaring heeft met Javascript, Node.js, ReactJS, Webpack, CSS3, HTML5. …
Amsterdam 29-01-2016
Ontwikkelaar Gezocht voor Code Datumchecker
Beste ontwikkelaars, Ik zoek iemand die een stukje code kan schrijven zodat cliënten online een datum kunnen controleren in een (verborgen) agenda. In het kort wat de bedoeling is. Als fotograaf krijg ik altijd 2 vragen van aanstaande bruidsparen. Wat kost het, en is de datum nog vrij. Ik zou graag op m'n website een form willen waar ze de…
Wervershoof 27-01-2016
Converterende Landingspagina's Ontwerpen
Beste freelancers,    Kleine start-up zoekt een webdesigner die goed bekend is met UX. Je hebt ervaring met het maken van goed converterende landingspagina's en je vind het een uitdaging daarmee leads te scoren.    Je kunt vanuit huis werken of lekker in hartje Amsterdam bij ons op kantoor aan het Rokin. Je bepaalt zelf…
Amsterdam 04-01-2016

Vraag Joep direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden