Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag wilma een offerte
of
Stuur wilma een bericht


wilma

wilma van oeveren

Fotografie, Grafische Vormgeving, Fotobewerking, Visagie

Locatie: Barendrecht
|
Actief sinds: 17-01-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 550 keer
|
KvK-nummer: 62063081 informatie
|
Ik ben Wilma en gepassioneerd fotograaf. Al vanaf heel jong heb ik de behoefte om beelden vast te leggen en zo de herinnering levend te houden. Als klein meisje tekende ik veel en vanaf het moment dat ik de fotocamera ontdekte was mijn passie geboren. Mijn belangstelling gaat erg uit naar mens en portret en belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven, zoals NEWBORN, kinderen, families, bruiloften, events, maar ook productfotografie vind ik altijd weer een mooie uitdaging.

Na een loopbaan op kantoor als secretaresse, office manager, marketing communicatie medewerker, nam ik de stap mijn creatieve kanten te ontplooien zoals mijn, toen nog hobby, fotograferen, maar ook grafisch ontwerpen en visagie zijn inmiddels vaardigheden die ik verder heb uitgewerkt. Ik ben dus een creatieve duizendpoot die ruime ervaring heeft met grafische programma's als Indesign, Illustrator, maar ook, met het oog op fotografie de programma's Photoshop en Lightroom. Dus voor ook het bewerken/perfectioneren van uw foto's kunt u een beroep op mij doen.

Vraag wilma direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

kimberly Ilona Anahi Yvonne Sjoerd Barry Hellen Monique Lyan tanya Arnout Rick Wiebe Robert Inge