Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag simone een offerte
>
of
Stuur simone een bericht
>


simone

simone de graef

Grafisch ontwerp; het verhaal achter het product

|
Locatie: veldhoven
|
Actief sinds: 10-06-2013
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 464 keer
|
KvK-nummer: 51112949 informatie
|
Het verhaal achter het product. Dat is wat Simone met haar grafische ontwerpen wil vertellen. Of het ontwerp nu een logo, een website of een boek betreft. Ze maakt unieke producten, maar wel met een herkenbare, ambachtelijke stijl.

Haar inspiratie haalt Simone vooral uit de details van alledaagse dingen, van kassabonnetjes tot knipsels en oude foto’s van haar grootmoeder. Voor haar ontwerpen kruipt ze altijd in de huid van de opdrachtgever. Door goed te vragen, maar vooral door goed te luisteren, ontdekt ze steeds weer waar haar klant precies naar op zoek is. Soms zelfs zonder dat de klant dit zelf al weet.

Na vier jaar aan de kunstacademie in Den Bosch te hebben gestudeerd, was Simone er zeker van dat ze voor zichzelf wilde beginnen als Graphic Designer. Tijdens haar studententijd werkte ze al veel samen met Nina, een samenwerking die ze ook na haar afstuderen heeft doorgezet. Zo ontstond Nomets. (NinaOntwerptMETSimone).

Naast Nomets heeft Simone nog een periode bij een reclamebureau gewerkt, om haar creatieve kennis te vergroten. Na drie jaar besloot ze echter dat het tijd was om zich honderd procent op haar eigen bedrijf te richten. En met succes. Na een periode vanuit huis te hebben gewerkt, heeft ze begin 2016 de deuren geopend van haar eigen werkplek in Strijp-S in Eindhoven.

Vraag simone direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Jaime Natascha Robert Ton Henk Manolito Chantal Liselore Jos Brent Monique niek Robert Yvo Andre