Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Wies een offerte
of
Stuur Wies een bericht


Wies

Wies Groeneveld

|
Locatie: Rotterdam
|
Actief sinds: 30-12-2015
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 737 keer
|
KvK-nummer: 64180700 informatie
|
Tekstschrijver van online- en offline teksten, (web)redactieklussen en historisch onderzoek. Ik ben gespecialiseerd in onderwerpen met een sociaal-maatschappelijk, historisch en/of cultureel karakter. Maar ook voor andere onderwerpen kunt u vertrouwen op levering van deskundig en professioneel werk.

Ik help u als het gaat om geschreven teksten en bied verschillende diensten aan.

Deze diensten bestaan uit:
- Schrijven van diverse soorten teksten voor on- en offline media
- Tekstcorrectie, (eind-)redactie en herschrijven
- Webredactie
- Historisch onderzoek

Schrijven:
Ik schrijf en redigeer teksten op maat voor elk doel. Of het nu gaat om een artikel voor een tijdschrift of nieuwsbrief, een achtergrondverhaal of interview, een speech of teksten voor websites, brochures en folders of een compleet boek, ik vind de juiste woorden en de juiste toon. Ik schrijf onder andere voor:
- boeken
- tijdschriften
- brochures
- personeelsbladen
- websites
- nieuwsbrieven

Tekstcorrectie, (eind-)redactie, herschrijven:
Ik kijk uw teksten grondig na op spelling, grammatica, interpunctie en zinsbouw. Een redactieslag gaat een stapje verder: ik maak de tekst vlotter en duidelijker. Met aandacht voor woordkeus, opbouw en stijl.
Nog een stapje verder gaat herschrijven. Hebt u een tekst geschreven, maar kon u niet de juiste woorden vinden? Ik herschrijf die tekst tot een vloeiend en logisch geheel.
Ook verzorg ik de eindredactie van uw teksten.

Webredactie:
Behalve voor offline media schrijf en redigeer ik ook teksten voor websites. Dat betekent concreet: teksten schrijven en/of redigeren, deze op de betreffende websites plaatsen en foto’s erbij plaatsen.

Historisch onderzoek:
Viert uw organisatie binnenkort een jubileum en wilt u naar aanleiding daarvan een publicatie uitgeven? Ook daarbij kan ik u helpen. Aan de hand van uw archiefmateriaal, secundaire literatuur en interviews schrijf ik een jubileumpublicatie. Dat kan een tijdschriftartikel, brochure of een heel boek zijn. Ook schrijf ik over andere historische onderwerpen, bijvoorbeeld de geschiedenis van een wijk.

Vraag Wies direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens: