Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Mirjam

Mirjam

Vormgeving | Animatie | Illustratie

|
Locatie: Wageningen
|
Actief sinds: 20-01-2014
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 1584 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Verrassende ontwerpen maken, dat is mijn passie! Van een animatie over een reorganisatie tot aan een schilderij van iemands zoon of dochtertje. Ik maak het liefst zoveel mogelijk verschillende dingen. Die variatie geeft me nieuwe inzichten en verschillende perspectieven. Dáárom ben ik in 2012 mijn eigen bedrijf gestart.

Daarnaast ben ik sinds juni 2014 ook parttime te vinden bij een communicatiebureau. Hier visualiseer ik verschillende communicatie-uitingen. De combinatie van het werken in dit bedrijf en het werken voor mezelf, zorgt dat ik precies weet welke vraag er bij klanten bestaat.

Wat vind ik leuk aan mijn werk? De twinkeling in de ogen van de klant wanneer ik iets maak dat het oorspronkelijke idee overtreft, en méér zegt dan wat ze willen communiceren. Het ‘de vinger op de juiste plek leggen’. Het tot leven brengen van een figuurtje, het letterlijk karakter geven door het te laten bewegen. Zodat óók ikzelf het op een andere manier leer kennen. Dat vind ik leuk! Maar boven alles zorgt het ervoor dat ik elke dag met veel plezier werk!

Benieuwd naar voorbeelden? Stuur me gerust een berichtje!

-Mirjam-

Referenties

Van:
Rachel van Dommelen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Illustrator Gezocht
Ik zoek iemand die 4 illustraties kan maken voor een cadeau voor mensen die ziek zijn. In de bijlagen staan wat voorbeelden van illustraties in welke stijl ik ze graag wil. Als de tekenstijl je ligt, ontvang ik graag een offerte, graag met verwijzing naar een website of een portfolio bijgevoegd. Het budget…
10-02-2012

Vraag Mirjam direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden