Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Mirjam een offerte
of
Stuur Mirjam een bericht


Mirjam

Mirjam

Vormgeving | Animatie | Illustratie

|
Locatie: Wageningen
|
Actief sinds: 20-01-2014
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 1429 keer
|
Verrassende ontwerpen maken, dat is mijn passie! Van een animatie over een reorganisatie tot aan een schilderij van iemands zoon of dochtertje. Ik maak het liefst zoveel mogelijk verschillende dingen. Die variatie geeft me nieuwe inzichten en verschillende perspectieven. Dáárom ben ik in 2012 mijn eigen bedrijf gestart.

Daarnaast ben ik sinds juni 2014 ook parttime te vinden bij een communicatiebureau. Hier visualiseer ik verschillende communicatie-uitingen. De combinatie van het werken in dit bedrijf en het werken voor mezelf, zorgt dat ik precies weet welke vraag er bij klanten bestaat.

Wat vind ik leuk aan mijn werk? De twinkeling in de ogen van de klant wanneer ik iets maak dat het oorspronkelijke idee overtreft, en méér zegt dan wat ze willen communiceren. Het ‘de vinger op de juiste plek leggen’. Het tot leven brengen van een figuurtje, het letterlijk karakter geven door het te laten bewegen. Zodat óók ikzelf het op een andere manier leer kennen. Dat vind ik leuk! Maar boven alles zorgt het ervoor dat ik elke dag met veel plezier werk!

Benieuwd naar voorbeelden? Stuur me gerust een berichtje!

-Mirjam-

Vraag Mirjam direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Wil Lizzy Firat Wolter Paul Alice Martell Wim Andrey Heleen Dayenne SE Jelle Fatih Max