Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Loes een offerte
of
Stuur Loes een bericht


Loes

Loes Wijdeveld

|
Locatie: Maasbracht
|
Actief sinds: 07-01-2016
|
Profiel bekeken: 558 keer
|
KvK-nummer: 13035129 informatie
|
Een goed verhaal begint met goede communicatie. En goede communicatie begint met 'luisteren' naar uw verhaal. Daar ligt mijn kracht. Luisteren naar uw verhaal. Me volledig inleven in uw situatie. Doordringen tot uw ware boodschap en die tot slot samenvatten in een ijzersterk verhaal. Uw verhaal. Een verhaal waarvan de lezer iets kan leren, waarmee hij zich kan identificeren. Of - als u ondernemer bent - wat uw onderscheidende vermogen is en vooral hoe uw klanten voordeel kunnen behalen met uw product of dienst (What's in it for me als klant?).

Ik ga op zoek naar de beleving van uw unieke boodschap. Want dat vind ik boeiend. Dat is mijn uitdaging en daarvan geniet ik. Een uitdaging die nog groter wordt als ik het verhaal op papier vertaal naar uw doelgroep. Daarvoor gebruik ik eenvoudige en heldere taal zodat iedereen uw boodschap begrijpt.

Ik werk graag voor mensen die iets te melden hebben. Dat kunnen de ondernemers zijn maar ook mensen uit de zorg- en onderwijswereld of particulieren.

Vraag Loes direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Teresa Ineke Jesse Monique Anne Marie Sophy Rob Annemarie Chantal Linn Bas Maria Ihsan Wies Ruben