Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Paul Rogier ekolien Robert Mathijn Martell Alex Jean Dirk L Svetlana Pieter Ineke Fatih Dagmar Inge Sylvia

Profiel

Ruim 30 jaar professionele ervaring op ICT-gebied en het schrijven van (SEO-/Web-/Pers-)teksten op diverse gebieden en op elk niveau, transcriberen van interviews en dergelijke, redactioneel werk, correctiewerkzaamheden, controleren (en verbeteren) van scripties, tekstadvies, Copywriting en dergelijke.

Veel ervaring op het gebied van het ontwikkelen van websites, webshop en (web-)applicaties in HTML, PHP/MySQL, diverse CMS-systeem (waaronder WordPress, Joomla, PrestaShop, Magento, Open Cart en dergelijke), front-end & back-end development, grafisch ontwerp, fotografie, fotobewerking, grafische vormgeving, etc.

Ook het ontwerp van reclamedrukwerk (visitekaartjes, flyers, folders etc.) behoort tot mijn specialiteit.

NB Jammer dat wij als zelfstandige geen opdrachtgevers kunnen/mogen beoordelen en dat wij als zelfstandige gewoon "aan de paal genageld" kunnen worden.

Referenties

Datum:
20-07-2017
Van:
Jochem Burghouts
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Datum:
17-07-2017
Van:
Gerry van der Hulst
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Lammert heeft de opdracht nooit uitgevoerd. Na een aanvankelijk hoopgevend begin waarbij hij gewoon antwoordde, hoorde ik later niets meer van Lammert. Ik heb hem meerdere mailtjes gestuurd, via de Hoofdkraan en naar zijn eigen e-mail adres, maar hij is nooit aan de opdracht begonnen. "Het spijt me, ik zal er morgen aan beginnen" zei hij toen ik hem belde, maar ook dat is niet gebeurd. Te druk met andere dingen kennelijk.
Datum:
23-02-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Geweldige goede creatieve webmaster, ik ben zeer tevreden over het resultaat. Gaan in de toekomst dan ook zeker verder samenwerken.
Datum:
11-03-2016
Van:
emiel dix
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren

Uitgevoerde opdrachten

Photoshopper voor Aanpassen Vakantiefoto (Kleine Klus)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een handige photoshopper die in een vakantiefoto een heuptasje weg kan shoppen.    Voor de expert is dit neem ik aan een kleine routine klus.    Wie kan mij helpen?
Utrecht 29-06-2017
Webpagina Laten Bouwen (Photoshop Bestand, HTML)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een (vrij simpele) webpagina kan bouwen. Het gaat om een landingspagina die volledig wordt aangeleverd als Photoshop bestand.    Dat bestand moet omgezet worden in HTML. De foto's en tekst in de pagina hoeven we niet aan te passen, aangezien we eerst dit webdesign van de pagina…
Roosendaal 13-07-2017
Technische Update van Bestaande Wordpress Websites
Beste freelancers,    Wij hebben 2 wordpress websites die al een aantal jaren bestaan. We houden ze zelf bij en we zijn er tevreden over.    Eens per jaar deed onze website bouwer de WordPress update en "maakte hij de websites schoon". Meestal was er rommel ontstaan en slierten foutieve codering. …
20-07-2017
FrontPage Overzetten naar WordPress
Beste freelancers,    Ik werk al enkele jaren met FrontPage, maar ik zou graag alles overzetten naar WordPress.    Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en thuiswerken is mogelijk.    Wie kan mij hierbij helpen? Ik hoor graag van u.
Apeldoorn 14-08-2017
WordPress Website Verbeteren (Probleem Achterhalen)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webbouwer/programmeur die mij kan helpen met een layout c.q. weergave probleem van een WordPress site.    In de back end zijn er geen problemen met de site, deze weergave problemen zijn er wel voor bezoekers van de website. Hoewel dit probleem is voorgelegd aan de developers van het…
Amstelveen 19-05-2017
Enkele Aanpassingen in WordPress Template
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor enkele aanpassingen in een bestaande WordPress template.    Er zit ongeveer 3 a 4 uur werk aan. Per direct beschikbaar en bij tevredenheid meerdere opdrachten mogelijk.    Graag een scherpe offerte. Alvast dank.
Hoorn 23-05-2017
Ontwerpen van een Productsticker
Beste freelancers,    De opdracht betreft het ontwerpen van een productsticker. Ik heb een voorbeeld op een plaatje. Dit zou ik graag als basis willen gebruiken met daarbij de wensen die ik daarvoor heb.     Wie zou mij hierbij kunnen helpen? Ik hoor het graag.   
De Goorn 23-02-2017
WordPress Website voor Autobranche
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die bekend is met het bouwen van WordPress websites. Het gaat om een website voor de autobranche. Goed voorbeeld is deze website: hondadesmedt.be.    Belangrijk is integratie van de AS24 voertuigenmarkt in de website.     De website moet eind januari…
Bureel 22-12-2016
Gezocht Creatieve Startende DTP'er
Beste freelancers,    Gezocht een jonge creatieve (nog niet of net) afgestudeerde freelance DTP'er die zin heeft in een leuke klus.    Het gaat om het opmaken/bewerken van een online werkboek van 66 pagina's. Het boek is nu nog een Word bestand. Graag hier een PDF print boek van maken, zodat cursisten het boek ook kunnen…
Utrecht 02-12-2016
Wordpress Site Beveiligen en Opschonen van Spam
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een WordPress site kan schoonmaken van spam. De site is aangevallen en blijft spam sturen. De site moet nagekeken worden op foute bestanden.    Bij interesse kom ik graag met je in contact.
Amsterdam 03-04-2016
Opmaken van Verkoopbrief voor Vensterenvelop
Beste freelancers,    Ik zoe iemand voor het opmaken maken van een verkoopbrief die in vensterenvelop moet kunnen, zodat verzendadres precies in venster staat.    - Logo en tekst van de brief wordt aangeleverd.  - Voor deze kleine opdracht is een beperkt budget beschikbaar.    Graag een reactie inclusief een totaalprijs.
Malden 09-02-2016
Degelijke ICT-er Nodig (Wordpress, Joomla en Webshops)
Beste freelancers,    We zoeken een degelijke ict-er die op uurbasis de iets intensievere klussen kan doen in Joomla, Wordpress, diverse webshopsoftware als Prestashop, etc.    Liefst woonachtig in Noorden van het land, maar dat laatste is geen must.    Graag zien we reacties met een schatting van je prijsopgave.
Haulerwijk 04-02-2016

Vraag Lammert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden