Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jolien een offerte
of
Stuur Jolien een bericht


Jolien

Jolien Alberdingk Thijm

Locatie: Amsterdam
|
Actief sinds: 10-02-2016
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 329 keer
Leuk kennis te maken! Mijn naam is Jolien Alberdingk Thijm, ik ben 34 jaar en ruim 7 jaar werkzaam als tekstschrijver. Sinds juni 2015 ben ik begonnen als freelancer en schrijf/ herschrijf ik webteksten, blogs, interviews en artikelen voor off- en online media. Met een creatieve pen probeer ik de aandacht van de lezer te grijpen en vast te houden tot de laatste zin.

Kennis en ervaring: HBO communicatie met specialisatie Tekst. Bij diverse media- en communicatiebureaus gewerkt als hoofdredacteur, redacteur en communicatie-adviseur. Sinds juni 2015 freelance tekstschrijver.

Beschikbaarheid: Ik werk fulltime als freelance tekstschrijver dus ben iedere dag beschikbaar. In overleg ook het weekend.

Expertise: Van ingewikkelde onderwerpen prettig leesbare teksten maken voor een brede doelgroep. Daarnaast denk ik graag mee over communicatie-concepten, bijvoorbeeld hoe je je website kunt verbeteren. Zeker voor websites geldt: content is king.

Interesses: Naast tekstschrijver ben ik voedingsconsulent. Ontwikkelingen op het gebied van gezondheid en voeding houd ik scherp in de gaten. Verder beweeg is graag en veel door te zwemmen, te kitesurfen of te wandelen, het liefst in de bergen.

Vraag Jolien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Roy Linn nathalie Timo Marcel Albert Jesse Lisse Wim Jacques Yvonne Naomi Wendy Alice Pieter