Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Petra Anahi Lars Monica Leigh Gerda Jasper Lammert Ineke Alice Liselore Tamara Charlyne Niek sonja Remco

Profiel

U wilt een goede tekst in duidelijke taal die past bij het doel en de doelgroep die u voor ogen hebt.

Wat kan ik voor u doen?
• schrijven van teksten over het door u aangedragen onderwerp
• ordenen en redigeren van door u aangedragen teksten, ook beleidsnotities
• corrigeren op spelling, grammatica en zinsopbouw van bestaande teksten
• doeltreffend en voor de doelgroep geschikt maken van bestaande teksten
• adviseren op correct taalgebruik en tekstopbouw
• opnemen en uitwerken van notulen en verslagen, indien nodig met actielijst

Wat ik zoal deed?
Mijn talige achtergrond is een universitaire studie Spaanse Taal- en Letterkunde en diverse schrijfopleidingen, waaronder journalistiek. Om mijn redactionele kwaliteiten te ontwikkelen volgde ik een opleiding bureauredactie. De meeste ervaring heb ik in het schrijven van websiteteksten, folders, nieuwsbrieven, columns en verslagen voor stichtingen, kleine organisaties, zzp'ers en overheden. Elke tekst, kort of lang en over wat dan ook, wordt onder mijn handen duidelijke taal en prettig leesbaar.

Hoe ik het doe?
Voordat er een woord op papier staat luister ik eerst goed naar wat precies de bedoeling is.  Dan verdiep ik me in het onderwerp, de eventueel aangeleverde teksten en de beoogde lezers. Het schrijfproces kan beginnen.

Heeft u ook een rol?
Jazeker! Om tot een snel en goed resultaat te komen vind ik overleg met u van groot belang. Bij twijfel zal ik vragen stellen en uw aanvullingen tussendoor zijn altijd van harte welkom.

Bent u er klaar voor?
Heeft u dus iets te (her)schrijven, te corrigeren of te redigeren? Of wilt u advies over een tekst die u zelf geschreven heeft? Neem een kijkje op mijn website of vraag een offerte aan. Ik ben er klaar voor.

Voor kleine bedrijfjes en zzp-ers met een klein budget is een aangepast tarief mogelijk. 

Portfolio

Website Station tot Station

Ik deed de praatjes bij de plaatjes voor de website http://station-to-station.nl/ van lifestyle fotografe Majorie Meinema. Een zeer leuk project in nauwe samenwerking met een inspirerende opdrachtgever. De foto’s moeten het werk doen. De verhaaltjes zijn dit keer ter illustratie.

Puur Jij Zelf

Ik (her)schreef in klare taal teksten voor de website (http://www.puurjijzelf.eu), folders en flyers van de natuurgeneeskundige praktijk Puur Jij Zelf van Peggy van der Kaap. Het was een geslaagd project dat door goede samenwerking en communicatie tot een resultaat heeft geleid waar we beiden trots op zijn.

Notulen voor de gemeente Purmerend

In opdracht van de gemeente Purmerend schrijf ik maandelijks de notulen voor de regionale projectgroep Bestuursakkoord Water en incidenteel voor overleggen van de afdeling Beheer. Complexe materie en conclusies van brainstormsessies zet ik om in een goed leesbaar verhaal voorzien van een actielijst.

Website Happy Flower

Ik schreef de webteksten en nieuwsbrieven voor bloemenkiosk Happy Flower (http://www.happyflower.biz/) aan het ‘s Gravesandeplein in Amsterdam Oost.De site bestond al en de vormgeving zag er fleurig uit. Maar niemand bracht nog een bezoek of bestelde boeketten via internet. Totdat er een verhaal te lezen stond in de taal die past bij een bloemenstal met een buurtfunctie. Potentiële kopers komen nu iets te weten over de achtergrond van het bedrijfje en de geboden service en kwaliteit.

Burointegralis

Voor adviesbureau Burointegralis redigeer ik beleidsvoorstellen en notities.

Vraag Jennifer direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden