Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jan Johan een offerte
>
of
Stuur Jan Johan een bericht
>


Jan Johan

Jan Johan

SEO copywriter - redacteur - persvoorlichter

Locatie: Onstwedde
|
Actief sinds: 13-04-2015
|
Uurtarief: € 55
|
Profiel bekeken: 678 keer
|
 Jan Johan schrijft met zeggingskracht, aantrekkelijke teksten in een vlotte, pakkende stijl voor diverse media, kanalen en doelgroepen: begrijpelijk, correct en glashelder.

* Interviews, nieuwsartikelen, bedrijfsreportages en nieuwsbrieven B2B en B2C: interessant en doelgroepgericht, geschreven vanuit journalistieke achtergrond. Als uw boodschap net iets meer moet zijn dan 'wij leveren de beste kwaliteit en service voor de laagste prijs'.

* SEO copywriting: teksten voor websites die zijn geoptimaliseerd voor vindbaarheid door Google en andere zoekmachines. En niet te vergeten: helder, aantrekkelijk en gestructureerd, zodat uw bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken en begrijpen wat ze lezen.

* Persberichten: free publicity in traditionele en nieuwe media: nieuwsberichten die 1-op-1-te plaatsen zijn in zowel uw eigen media (bedrijfsblad, website, nieuwsbrief, social media etc) en externe media (zowel traditionele print en audiovisuele media als online media en platformen). Ook verzend ik desgewenst uw (pers)bericht doelgericht - zowel thematisch als geografisch - naar potentieel geïnteresseerde media.

* Correctie en eindredactie van artikelen, teksten en documenten.

Vraag Jan Johan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Raymond Anahi Clif Willemien Merien Brigitte Henk Erik Sharai Donald Louis Lizzy Timo Irene Joris