Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Jacqueline een offerte
of
Stuur Jacqueline een bericht


Jacqueline

Jacqueline Coppens

Vanuit de kern. Copywriting,ghostwriting,blogging,redactie.

|
Locatie: Hardenberg
|
Actief sinds: 02-11-2014
|
Profiel bekeken: 1645 keer
|
KvK-nummer: 0 555 88 913 informatie
|

Ghostwriting en verhalen schrijven

U wilt uw (levens)verhaal of familieverhaal graag op een mooie, waarheidsgetrouwe en correcte manier weergeven, maar u kunt er de juiste woorden niet voor vinden. Door mijn jarenlange ervaring in het schrijven van (persoonlijke) verhalen, blogs en columns kan ik uw verhaal schrijven zoals u dat wenst. Als schrijver van thrillers en korte verhalen kan ik me goed inleven in personages. In de huid van iemand kruipen is op mijn lijf geschreven. Ik schrijf met passie en vol overgave en u kunt rekenen op mijn integriteit. 

Zakelijk schrijven

Zoekt u een creatieve tekstschrijver? Wilt u zich onderscheiden door inhoud? Ik schrijf al uw teksten met passie en vanuit het hart van uw onderneming. In een prettige, vloeiende taal, passend bij de beoogde doelgroep. Voor digitale media schrijf ik seo conform, maar zonder dat het een woordkunstje wordt. Uw klanten moeten zich wel thuis voelen. Het is per slot van rekening een visitekaartje van uw bedrijf.

Redactie en proeflezen

Wilt u nog meer plezier ondervinden tijdens het schrijven en heeft u een creatieve blik nodig? Dan kan ik u van dienst zijn met het redigeren van uw verhaal, manuscript of biografie. Als ervaren auteur begeleid ik u in het proces naar volwaardig en creatief schrijverschap.
Hebt u alleen iemand nodig die voor u proefleest, dan kan dat ook.

Portfolio

Deze is onlangs toegevoegd aan mijn profiel. Uiteindelijk is het de stijl van schrijven die aanspreekt. Op mijn website staan korte verhalen, columns en bundels waarin mijn verhalen gepubliceerd zijn. Op crimezone/hebban en de boekenkrant kunt u mijn boekrecensies vinden.
Een proefstuk schrijven behoort tot de mogelijkheden.

Mag ik voor u schrijven?

Vraag Jacqueline direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Jacquelinecoppens auteur&tekstsc