Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Ingrid een offerte
>
of
Stuur Ingrid een bericht
>


Ingrid
Veel internetbureaus omschrijven zichzelf als 'fullservice internetbureau' en geven aan alle internetdiensten te kunnen leveren. Vaak zie je dat het gaat om (éénmans)bedrijven die in feite onmogelijk alle internetdiensten kunnen leveren. Hetzelfde geldt in principe voor ons.

Aangezien wij van mening zijn dat iedereen moet doen waar hij (zij) goed in is werken wij samen met een aantal partners. Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in alle front-end en back-endwerkzaamheden met daarbinnen elk hun eigen specialisaties.

Voor grafische werkzaamheden werken wij samen met een aantal ontwerp/reclamebureaus. Voor de hosting van de websites van onze klanten hebben wij een gespecialiseerde partner, met daarnaast een partner voor SEO- (linkbuilding) werkzaamheden.

Samen met onze partners zijn wij daadwerkelijk in staat om alle diensten die een 'fullservice internetbureau' aanbiedt, te kunnen leveren.

Vraag Ingrid direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Gerwin André Erwin Joris Brent Marco Raymond Liselore Anahi Annemarie Thomas Roos Erik Jesse Robert