Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Ingrid een offerte
of
Stuur Ingrid een bericht


Ingrid

Ingrid van der Heijden

Ingrid van der Heijden

|
Locatie: Roosendaal
|
Actief sinds: 20-09-2011
|
Uurtarief: € 40
|
Profiel bekeken: 8330 keer
|
Sinds 2008 werk ik fulltime voor Emeni Automatiseringstechnieken. Ik werk samen met meerdere reclamebureau's, webdesigners en tekstschrijvers en heb daarnaast enkele collega-programmeurs waar ik mee samenwerk.

Ik beschik over goede communicatieve vaardigheden en weet 'een idee' om te zetten in een 'werkende webapplicatie / website'. Op dit moment doe ik een parttime opdracht als applicatiebeheerder ZorgNed bij een gemeente. Hierin combineer ik mijn ervaringen (als applicatiebeheerder) uit het verleden met mijn expertise omtrent de ontwikkeling van webapplicaties.

Daarnaast werk ik als mede-eigenaar als front- en backendprogrammeur aan de (door)ontwikkeling van dailydinner.nl, begeleid ik een junior programmeur en ontwikkel ik software voor voetbalverenigingen / -scholen.

Ik ben leergierig, pak nieuwe dingen snel op en ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik werk graag aan leuke projecten, waarbij (veel) geld verdienen niet op de eerste plaats komt.

Vraag Ingrid direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Emeni Automatiseringstechnieken

Adresgegevens

Krekelberg 82
4708KP Roosendaal

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer