Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

CaluWay

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Een betere wereld creëren voor kinderen, door ambitieuze non-profits te ondersteunen die hun expertise inzetten om kwetsbare kinderen te helpen. Een verschil maken in een omgeving die ertoe doet. Dat is mijn missie.

Visie

Door ambitieuze non-profits te ondersteunen een beweging creëren met gedreven mensen die kwetsbare kinderen sterker maken en hun omgeving toegankelijker.

Over mij

“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito”

Dalai Lama

Jouw stichting heeft als drijfveer het helpen van kwetsbare kinderen.
Impact hebben op hun omgeving.
Jullie zetten je expertise hiervoor in en maken een verschil in een omgeving die ertoe doet.
Jullie (willen) een inspiratei zijn voor de volgende generatie?
Herkenbaar, maar kom je niet toe aan dat waar je goed in bent?
Zoek je ondersteuning bij de administratie, communicatie, vrijwilligerscoördinatie, evenementen en/of donateursadministratie? Iemand die meedenkt? Iemand die jullie missie ondersteunt en betrokken is?

Mijn naam is Femke de Caluwé en ik vind dat ieder kind, maar zeker een kwetsbaar kind, recht heeft op een veilige leefomgeving waarin hij/zij kan en mag spelen, ontdekken en leren. Ik geloof in de kracht van kinderen. Dit is dan ook mijn grote drijfveer om stichtingen die zich inzetten voor kwetsbare kinderen te ondersteunen met mijn expertise.

Vaak is het zo dat je bij het runnen van een stichting meer doet dan alleen het inzetten van je expertise. Er komt van alles bij kijken om de boel draaiende te houden en alle ballen in de lucht te houden.

Ik kan jullie stichting ondersteunen met mijn organisatietalent en –ervaring zodat jullie dat kunnen doen waar jullie goed in zijn en daarmee kwetsbare kinderen sterker maken. Ik denk mee, bied advies, structuur en overzicht binnen de stichting. Ik kan jullie helpen groeien als stichting en meedenken welke stappen er gezet moeten worden om succes te hebben met de stichting.

Ik heb zowel als zelfstandige ondernemer als vrijwilliger veel ervaring in de non-profit sector. Ik help stichtingen met succesvolle groei van hun organisatie en daarmee het groeiend aantal kwetsbare kinderen die geholpen kunnen worden.

Portfolio

poster-nacht-vroman-2015.jpg

Festival: De nacht van... VROMAN

Op 10 april 2015 organiseerde ik De Nacht van... VROMAN georganiseerd in de Chocoladefabriek te Gouda. De Nacht van…VROMAN is een cross-over festival met poëzie, spoken word, muziek, (beeldende) kunst, theater en wetenschap. We vierden de 100ste geboortedag van Leo Vroman, op aanmoediging van Vroman zelf: "Ik weet niet of ik de honderd haal, zo niet, vier dat dan toch maar.”
Op het programma stond o.a.
• FRANS VAN DEURSEN
• MIRJAM VAN HENGEL
• EXPOSITIE VROMAN100
• LEON VAN DER SANDEN
• TOUCHED BY BLOOD,
• POËZIE
• KLEINKUNST
De Chocoladefabriek is op 10 april het middelpunt van alle festiviteiten rondom de 100ste geboortedag van Leo Vroman. In de middag wordt het beeld vanaf 17:30 uur kunstenaar Jeroen Henneman onthuld en presenteert Querido ‘Die Vleugels II’.
Raar Maar Waar 5D-042.jpg

Meander RaarMaarWaar Festival

Op 17 oktober organiseerde ik dit festival voor kinderen van 6 tot 12 jaar in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort!

De afdeling Meander Moeder Kind van Meander Medisch Centrum organiseert op zaterdag 17 oktober aanhakend op de Kinderboekenweek het gratis toegankelijk Meander RaarMaarWaar Festival. Dit vindt plaats in de Foyer van het ziekenhuis in Amersfoort, Maatweg 3. Alle kinderen uit de regio van 6-12 jaar zijn met hun ouders welkom van 13.00 - 17.00 uur om van alles te vragen, onderzoeken en ontdekken over het lichaam. www.MeanderMoederKind.nl
PROGRAMMAONDERDELEN
• Op bezoek bij de Poppendokters
• Op spreekuur bij de Boekendokters
• Een kijkje bij de Arthroscopie Toren
• Wandel rond in een Opblaasbare Darm
• Rolstoelparcours, op of onder je eigen huid en nog veel meer!
Typeworld overzicht demo.jpg

Opzet social media

Voor een organisatie die typecursussen geeft aan kinderen vanaf groep 6, heb ik de social media opgezet en drie maanden beheerd.
Benefietconcert Jostiband De Ark Gouda.JPG

Benefietconcert met het Jostiband Orkest

Geweldige opbrengst benefietconcert Jostiband
Op vrijdag 5 juni organiseerde ik het 20-jarig jubileumjaar van De Ark Gouda welke werd afgesloten met een feestelijk benefietconcert van het Jostiband Orkest in de Goudse Schouwburg. De opbrengst van de kaartverkoop bedraagt maar liefst € 9.606,50 en is bestemd voor De Ark Groenvoorziening.
MUZIEK-AAN-BED-promotie.jpg

MUZIEK AAN BED

Projectmanagement voor MUZIEK AAN BED, http://muziekaanbed.nl/ MUZIEK AAN BED is een muzikale, mobiele act waarbij één cello met vier handen en twee stokken bespeeld wordt: duetten op één cello. Het is een kort, exclusief en persoonlijk optreden waarbij MUZIEK AAN BED tot aan een kinderziekenhuis-bed komt. Kwetsbare kinderen maken op een originele manier kennis met klassieke muziek en cello. “Wat is er mooier dan met muziek mensen raken?” De cello, zo dicht bij de menselijke stem, kan dat als geen ander. In deze ludieke vorm, met 4 handen en 20 vingers aan één cello, maken we contact met ons publiek. Met op hoog niveau uitgevoerde muziek, gestoken in een ander jasje, kunnen we de mensen raken. “Wij geloven in muziek als medicijn. Wij zien het met eigen ogen: een lach, een traan, beweging, berusting: allemaal reacties op MUZIEK AAN BED. Dat raakt ons ook. Daarom willen wij met MUZIEK AAN BED alle Nederlandse (kinder-)ziekenhuizen bezoeken!”

Vraag Femke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden