Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Femke een offerte
of
Stuur Femke een bericht


Femke

Femke de Caluwé

Locatie: Gouda
|
Actief sinds: 22-02-2016
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 289 keer
|
KvK-nummer: 61148156 informatie
|
Een betere wereld creëren voor kinderen, door ambitieuze non-profits te ondersteunen die hun expertise inzetten om kwetsbare kinderen te helpen. Een verschil maken in een omgeving die ertoe doet. Dat is mijn missie.

Visie

Door ambitieuze non-profits te ondersteunen een beweging creëren met gedreven mensen die kwetsbare kinderen sterker maken en hun omgeving toegankelijker.

Over mij

“If you think you are too small to make a difference, try sleeping with a mosquito”

Dalai Lama

Jouw stichting heeft als drijfveer het helpen van kwetsbare kinderen.
Impact hebben op hun omgeving.
Jullie zetten je expertise hiervoor in en maken een verschil in een omgeving die ertoe doet.
Jullie (willen) een inspiratei zijn voor de volgende generatie?
Herkenbaar, maar kom je niet toe aan dat waar je goed in bent?
Zoek je ondersteuning bij de administratie, communicatie, vrijwilligerscoördinatie, evenementen en/of donateursadministratie? Iemand die meedenkt? Iemand die jullie missie ondersteunt en betrokken is?

Mijn naam is Femke de Caluwé en ik vind dat ieder kind, maar zeker een kwetsbaar kind, recht heeft op een veilige leefomgeving waarin hij/zij kan en mag spelen, ontdekken en leren. Ik geloof in de kracht van kinderen. Dit is dan ook mijn grote drijfveer om stichtingen die zich inzetten voor kwetsbare kinderen te ondersteunen met mijn expertise.

Vaak is het zo dat je bij het runnen van een stichting meer doet dan alleen het inzetten van je expertise. Er komt van alles bij kijken om de boel draaiende te houden en alle ballen in de lucht te houden.

Ik kan jullie stichting ondersteunen met mijn organisatietalent en –ervaring zodat jullie dat kunnen doen waar jullie goed in zijn en daarmee kwetsbare kinderen sterker maken. Ik denk mee, bied advies, structuur en overzicht binnen de stichting. Ik kan jullie helpen groeien als stichting en meedenken welke stappen er gezet moeten worden om succes te hebben met de stichting.

Ik heb zowel als zelfstandige ondernemer als vrijwilliger veel ervaring in de non-profit sector. Ik help stichtingen met succesvolle groei van hun organisatie en daarmee het groeiend aantal kwetsbare kinderen die geholpen kunnen worden.

Vraag Femke direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

CaluWay

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Website

www.caluway.nl