Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Eric een offerte
of
Stuur Eric een bericht


Eric

Eric van Kempen

Bedrijfstrainer en Schrijver

|
Locatie: Nijmegen
|
Actief sinds: 22-07-2015
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 713 keer
|
KvK-nummer: 65644182 informatie
|
Ik werk als softwaretrainer bij een bedrijf in Veenendaal. Ik heb 15 jaar trainingen gegeven aan misdaadanalisten van Politie, Defensie, Geheime Diensten, Douane, Banken, Telefoonmaatschappijen, Ministeries van Justitie, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, grote bedrijven met een eigen fraudeafdeling etc. Ik heb trainingen gegeven in Nederland en België, Saoedi Arabië, Kroatië, Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten etc. Ik heb voorheen psychologie gestudeerd en later de opleiding economie eerste graad docent gevolgd. Ik heb als economiedocent op St. Maarten gewerkt. Ik heb veel ervaring met het maken en geven van trainingen en het schrijven van lesmateriaal. Mijn grote hobby's zijn reizen en schrijven. Ik schrijf verhalen en vrije teksten. Daarnaast schrijf ik in opdracht zakelijke teksten voor allerlei opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven. Ik ben creatief en nieuwsgierig.
Ik heb de afspraak dat ik altijd eerst een deeltekst opstuur alvorens we een contract tekenen. De bedoeling moet van beide kanten duidelijk zijn. De opdrachtgever moet mijn teksten goedkeuren voordat we met elkaar in zee gaan.
Ik heb me hier enige tijd geleden ingeschreven maar heb nu pas tijd gevonden om mijn profiel volledig in te vullen.

Vraag Eric direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Thijs Wil Marjolein Firat Lotte Jesse Wiebe Paul Ara Dayenne René Monique Sharai Ramon Gert-Jan