Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Brigitte een offerte
of
Stuur Brigitte een bericht


Brigitte

Brigitte Flint-Loitière

tekstschrijver / vertaler Frans - Duits - Nederlands

|
Locatie: MIDDELHARNIS
|
Actief sinds: 02-10-2013
|
Uurtarief: € 29
|
Profiel bekeken: 3230 keer
|
KvK-nummer: 59101547 informatie
Beste opdrachtgevers,

In 1952 in Frankrijk geboren, woon ik en werk ik in Nederland sinds 1980, naast de Franse bezit ik ook de Nederlandse nationaliteit.
Tot 2010 was ik werkzaam als lerares Frans en Duits, 8 jaar in Frankrijk, dan 1 jaar in Duitsland, sinds 1982 in Nederland. Ook gaf ik Latijn in de bovenbouw op vrijwillige basis voor docent en leerlingen- echter niet vrijblijvend.
In Parijs, in Lille, in Leiden en in Rotterdam heb ik taalopleidingen gevolgd en diploma's behaald. Het onderdeel Literair vertalen in het doctoraal jaar heb ik toen met een 8 afgesloten.
Nu werk ik als vertaalster en / of schrijfster (zowel creatief als ghostwriter, maar scripties moeten de studenten zelf verzorgen).
Delen van het boek van Henri van Rijn heb ik in het Frans vertaald: "Armoede: noodlot of onrecht", dat bij Babylon / De Geus uitgegeven werd en in Frankrijk als "Pauvreté: Fatalité ou Injustice" bij de Éditions du Quart-Monde. Daarnaast bewerkte ik en vertaalde zijn officiële toespraken tot aan zijn recente overlijden.
Ook heb ik o.a. voor de uitgever Spectrum (prentenboeken) teksten, voor een website voor chemische producten items in het Duits vertaald. Voor een veilingsite heb ik van 2014 t/m juni 2017 kavels vertaald (edelstenen, sieraden, kunst o.a.) in het Fa, Nl, Du, En en andersom.
Voortaan ben ik voor MS Mode werkzaam (Nl-Fa).
Inmiddels heb ik voor een Belgische uitgever kinderverhalen geschreven met opvoedkundig karakter (Fa) en ook liedjes (voor volwassenen en kinderen) van het Nederlands naar het Frans vertaald.
Ik beschik over genoeg vrije tijd, zodat ik de opdrachten op korte termijn kan inleveren.

Vraag Brigitte direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

De huppelende letters