Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Bella een offerte
of
Stuur Bella een bericht


Bella

Bella Arzt

Bella Arzt

|
Locatie: ZUIDHORN
|
Actief sinds: 14-09-2015
|
Uurtarief: € 85
|
Profiel bekeken: 1047 keer
|
KvK-nummer: 02067055 informatie
|
Wat is jouw stip aan de horizon? Een bedrijf starten? Meer omzet realiseren? Meer winst maken? Wil je investeren en heb je financiering nodig? Wil je de marketing of de bedrijfsorganisatie professioneler aanpakken? Ik help je graag hierbij. Met praktische adviezen reik ik je handvatten aan om de bedrijfsvoering van je bedrijf te optimaliseren. Ook bied ik ondersteuning bij een goed bedrijfsplan opstellen, of beoordeel ik voor jou het plan dat jij gemaakt hebt. Ik meld je dan welke punten je nog moet aanvullen voordat je het aan financiers aanbiedt.

Ik ben al meer dan 15 jaar ondernemer en weet waar ondernemers tegenaan lopen. Vanaf 1999 heb ik met veel Zzp-ers en kleine bedrijven ondernemingsplannen gemaakt en heb ik hen praktisch ondernemersadvies gegeven. Als ras optimist denk ik in kansen. Starters en ondernemers die een stap verder willen, waarderen dat. Ideeën vertalen naar cijfers vind ik leuk en ik help jou hiermee inzicht te krijgen in je bedrijf. Of ik reik je ideeën en oplossingen aan voor verbeteringen. Doe je zelf je boekhouding met SnelStart en vind je het niet gemakkelijk om de boekhouding in te richten, dan kan ik je hierbij helpen. Het scheelt je namelijk aan administratiekosten/accountantskosten als je een goede boekhouding aanlevert. Bovendien krijg je meer inzicht in de financiële situatie van je bedrijf.

Nieuwsgierig wat ik voor je startend of groeiend bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Vraag Bella direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lianka Rob Pieter Lorraine Martell Marcel Chris Karsten Wim Bastiaan Teresa John Cassander Fatih Alice