Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Arthur een offerte
of
Stuur Arthur een bericht


Arthur

Arthur Wijnen

Locatie: Leidschendam
|
Actief sinds: 21-09-2015
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 614 keer
|
KvK-nummer: 56301928 informatie
|
Fotografie is schrijven met licht. De kunst is om het beschikbare licht zo te benutten dat er een goed beeld gemaakt kan worden. Immers, een goed genomen foto behoeft minder nabewerking! En een beeld vertelt een verhaal. Mag ik uw verhaal vastleggen?

Ik ben een ervaren vakfotograaf met een opleiding aan de fotovakschool Rotterdam. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen en workshops om bij te blijven in de nieuwe dingen in het vak. Zo doe ik volg ik momenteel een opleiding aan de New York Institute of Photography.

Mijn specialisatie is trouwfotografie, afscheids- en uitvaartfotografie (site: Farewell.Photography) en voedsel (food) fotografie. Daarnaast ben ik werkzaam in de commerciële fotografie (evenementen, congressen, e.d.).
Als fotograaf werk ik vlot, discreet en nauwkeurig en lever binnen korte tijd (bewerkte) foto's af. Met factuur en quit claim. Professioneel dus.

Ik vind niets zo leuk als het werken met mensen. Met mijn mensenkennis lukt het altijd om interessante foto's te maken vanuit bijzondere perspectieven. Foto's waar mensen spontaan op staan. Of het nu gaat om een portret, een bedrijfsreportage of een trouwreportage.

Sinds mijn jeugd loop ik al met een camera rond. Vanaf mijn twintigste ben ik gaan investeren in cursussen en opleidingen in fotografie. Maar hiermee ben je er nog niet. Juist door veel te fotograferen in diverse disciplines heb ik ervaring in het vak gekregen. Daarbij vind ik het vooral leuk om mensen zo natuurlijk mogelijk op de foto te zetten. Sinds 2012 maak ik trouwreportages en sinds zomer 2014 heb ik afscheids- en uitvaartfotografie aan mijn portfolio toegevoegd. Dit omdat alle fases van het leven tegenwoordig worden vastgelegd in beeld. Ik ben u graag van dienst.

Vraag Arthur direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Kerasia Wim Wouter Lonneke Anahi Eugenio René Robert Timo Murk Francesca Marcel Frans Helian Steven