Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Alvin een offerte
of
Stuur Alvin een bericht


Alvin

Alvin

|
Locatie: HEYTHUYSEN
|
Actief sinds: 16-04-2013
|
Uurtarief: € 37
|
Profiel bekeken: 2485 keer
|
Van jongs af wist ik wat ik wilde gaan doen later "als ik groot was": met mijn teken en ontwerp talent de kost verdienen! Na een tweetal studies als reclame tekenaar en grafisch vormgever heb ik een tiental jaar ervaring opgedaan bij diverse ontwerp bureaus. Waarna ik in januari 2014 als fulltime illustrator/vormgever voor mezelf ben begonnen.

Bij mij kunt u dan ook niet enkel terecht voor illustraties en strips maar ook voor grafisch ontwerp van o.a. logo's, huisstijlen, posters, uitnodigingen en ander drukwerk. Ruim ervaring heb ik in het maken van visuals en opmaak voor magazines.

Dit is wat mij onderscheid van andere illustratoren of grafisch ontwerpers. Ik beheers beheers beide disciplines tot in de puntjes. En heb me ontwikkeld in zowel analoge technieken zoals potlood en aquarel verf maar ook in alle digitale technieken, dit om me zo breed mogelijk te kunnen presenteren.

Door mijn ruime ervaring bij diverse bureau's ben ik ook gewend om met strakke deadlines te werken.

Als opdrachtgever is iedereen welkom. Van studenten of particulieren tot aan (startende) ondernemers of diverse bureau's. Ik maak geen enkel onderscheid of het nu een éénmalige illustratie voor een trouwkaartje of een maandelijks terugkerende mailing voor een groot bedrijf is!

Neem gerust een kijkje op mijn website en laat u verassen door de kwaliteit en diversiteit waarmee u bij mij terecht kunt.

Vraag Alvin direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Saskia Marco Naomi Niek Eddy Niek Steven Clif Timo Kim Maria Gerritjan Kerasia Mariëlle Frank