Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Zoe

Zoe Bakker
Over Zoe

Mijn achternaam is Bakker en zo kwam mijn bedrijfsnaam tot stand: komt voor de bakker! Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring met de Adobe programma's InDesign, Illustrator en Photoshop en sinds 2016 ben ik afgestudeerd als Grafisch Ontwerper aan het Grafisch Lyceum Utrecht met als specialisatie Fotografie.

Naast design is muziek een groot deel van mijn leven. Tijdens mijn studie heb ik twee stages gelopen bij twee poppodia in Utrecht: TivoliVredenburg en EKKO. Hier was ik verantwoordelijk voor het drukwerk binnen het bedrijf, in de huisstijl maar waar ik ook vaak mijn eigen creativiteit in kwijt kon.

Sinds 2017 heb ik mijn eigen onderneming en hierdoor met veel verschillende klanten gewerkt. Ik heb veel ervaring met huisstijlen, logo design, posterontwerp en illustratie. Ik vertaal graag een verhaal naar beeld, op een manier waar we allebei heel blij mee zijn!

 

Portfolio

Sill life 01
Loading.

Dat is de Kunst!
Loading.

Huisstijl Vitaal in het Groen
Loading.

 

Vraag Zoe direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
komt voor de bakker