Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Wie ben ik?
Dag, ik ben Roel, tekstschrijver en die functie vul ik op twee manieren in: zakelijk en formeel, op basis van een vraag of opdracht, of meer speels en ludiek met een knipoog naar de wereld om ons heen. Dat laatste doe ik via een blog op mijn website. De meeste belangstelling gaat uit naar het schrijven van columns of vaste bijdragen voor week- of maandbladen dan wel kranten, maar ook ondernemingsplannen of complete boeken ga ik niet uit de weg. Het schrijven van aansprekende webteksten maakt uiteraard deel uit van mijn vaardigheden.
Eigenschappen.
Ik acht mezelf spitsvondig, scherp, geestig en to the point met een meer dan gemiddelde belangstelling voor alles wat zich in de wereld afspeelt. Veelzijdigheid is een eigenschap die me in staat stelt de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren.
Proeftekst.
Opdrachtgevers kunnen altijd een proeftekst toegestuurd krijgen, zowel in algemene zin of gericht op het gewenste onderwerp. Mijn werkwijze behelst in eerste instantie persoonlijk contact om exact te bepalen wat de definities van de opdracht zijn. Interpretatieverschillen worden daardoor voorkomen. Heb je nog vragen of wil je eens van gedachten wisselen? Neem vrijblijvend contact op, zodat we samen tot een mooi resultaat kunnen komen.

Portfolio

Weekcolumn op mijn website

Wekelijkse, doorgaans ludieke column op mijn website

Column voor internationale website voor sport en a

Onderdeel van een serie van dertig artikelen

Mailing voor bedrijf in Facilitaire Dienstverlenin

Onderdeel van reclamecampagne

Vraag Roel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden