Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Niels

Niels

Niels Arts

Locatie: Gemert
|
Actief sinds: 25-09-2018
|
Uurtarief: € 65
|
Profiel bekeken: 36 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Wecommerce VOF

Profiel

Mede-eigenaar van Wecommerce. Wecommerce bedrijft nationale en internationale online marketing, waarbij de focus gelegd wordt op langdurige samenwerkingen met een beperkt aantal klanten. Klanten die dezelfde visie hebben als ons en die willen delen als er successen worden geboekt. Bij die klanten proberen wij op inventieve manier de omzet én winst te vergroten. Daarnaast geven we concrete adviezen aan bedrijven over hun online strategieën en google-optimalisatie. Wij zijn langdurig webwinkelpartner van o.a.: Hockeygear.eu (en intern. varianten), Keepershandschoenen-shop.nl, Sportschoenen4u.nl, Ippontime.nl, Goalietotaal.nl, Vijverleven.nl, Aqualeven.nl, Pvc24.nl, Besteljouwpvc.nl, Onlinepvckopen.nl, CBDolie-shop.nl, Spiruella.nl. Hier vervul ik de rol van online marketing manager en SEO-specialist.

Ik stuur diverse medewerkers, freelancers, studentmedewerkers en stagiaires aan en leer hen SEO verbeteringen en online marketing taken uit te voeren.

Daarnaast geef ik zo nu en dan gastcolleges en presentaties bij hogescholen en middelbaar beroepsonderwijs en evenementen.

Specialiteiten: Online marketing, E-commerce, webadvies en redactie, workshops google-optimalisatie, SEO/SEA, communicatie, websites / webwinkels, cms onderhoud, conversieoptimalisatie, etc.

Vraag Niels direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden