Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

byMichiel

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Ik ben Michiel van Eeuwijk, de eerste gecertificeerde Wix Webmaster van Nederland en Wix Pro Designer. Met Eerste Hulp Bij Wix help en adviseer ik ondernemers met een Wix website in de breedste zin van het woord. Ben je opzoek naar een nieuw logo, huisstijl of website dan help ik je graag verder onder mijn naam byMichiel.

Ik richt mij op de beginnende of kleine ondernemer die het al druk genoeg heeft met het opstarten en/of runnen van een eigen onderneming. Een website is onmisbaar en kost veel tijd, een logo is essentieel voor een professionele uitstraling en een visitekaartje noodzakelijk. Jij hebt de kennis over jouw onderneming, byMichiel heeft de kennis en ervaring om een website te ontwerpen, te onderhouden, jouw onderneming online te presenteren en je van alle middelen te voorzien om professioneel voor de dag te komen.

Naast webdesign kan byMichiel ook het logo voor jouw onderneming ontwerpen, evenals de kleur en andere elementen die een huisstijl bepalen. Dit gebeurt allemaal in nauw overleg met de opdrachtgever, zonder poespas en dure adviesuren. Heb je een visitekaartje nodig of wil je briefpapier gaan gebruiken waarop het logo en jouw huisstijl tot zijn recht komt? Ook daarvoor kun je aankloppen bij byMichiel.

Door een breed scala aan services te bieden is byMichiel een totaal dienstverlener. Van logo tot webdesign en van fotografie tot webteksten. Hierdoor kun je alles in vertrouwen onderbrengen bij één partij en dat is wel zo makkelijk.

Meer weten? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Referenties

Datum:
08-11-2018
Van:
Theo Heugen
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Opdracht uitgevoerd volgens afspraak. Michiel communiceert heel uitgebreid en duidelijk. Bedankt!

Uitgevoerde opdrachten

Aanpassen Wix Website Massage Branche
Beste freelancers,    Eigenlijk heb ik als eenmanszaak iemand nodig die af en toe aanpassingen kan doen aan mijn WIX gebaseerde website. De site draait op zich prima, hier en daar wat schoonheidsfoutjes, maar klanten weten me te vinden en kunnen boekingen en betalingen doen.    Wel moet de site ook in Engels over worden gezet en…
Amsterdam 8 nov
Wix Website Optimalisatie Gevraagd
Beste freelancers,    Ik heb een website gemaakt op basis van WordPress via WIX. Wie heeft hier ervaring mee en kan mijn website optimaliseren en aanpassen.    Graag kom in contact om de verdere details te bespreken.
Amsterdam 8 jun

Vraag Michiel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden