Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

byMichiel

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Mijn naam is Michiel van Eeuwijk, de eerste gecertificeerde Wix Webmaster van Nederland. Geïnspireerd door websites waar je in verdwaalt, afgeremd wordt door een link die niet werkt of de laatste up-date leest uit 2012 maakt ik professionele websites die bij de tijd zijn en uitblinken in gebruiksvriendelijkheid.

Ik richt mij op de beginnende of kleine ondernemer die het al druk genoeg heeft met het opstarten en/of runnen van een eigen onderneming. Een website is onmisbaar en kost veel tijd. Jij hebt de kennis over jouw onderneming, ik heb de kennis en ervaring om een website te ontwerpen, te onderhouden en jouw onderneming online te presenteren.

Naast webdesign kan ik ook het logo voor jouw onderneming ontwerpen, evenals de kleur en huisstijl bepalen. Dit gebeurt allemaal in nauw overleg met de opdrachtgever, zonder poespas en dure adviesuren. Heb je een visitekaartje nodig of wil je briefpapier gaan gebruiken waarop het logo en jouw huisstijl tot zijn recht komt? Ook daarvoor kun je bij mij aankloppen.

Door een breed scala aan services te bieden ben ik een totaal dienstverlener als het op jouw website aankomt. Van webdesign tot e-commerce en van fotografie tot webteksten. Hierdoor kun je alles in vertrouwen onderbrengen bij één partij en dat is wel zo makkelijk.

Vraag Michiel direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden