Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Melanie

Melanie Rodewijk

Locatie: roelofarendsveen
|
Actief sinds: 31-10-2016
|
Uurtarief: € 42
|
Profiel bekeken: 380 keer
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Melkwit Creative

Profiel

Als freelance productontwerper werk ik aan creatieve oplossingen voor in- en exterieur. Ik heb een brede interesse in zowel ruimtelijke als grafische vormgeving. Graag visualiseer ik uw concept en verzorg ik de technische uitwerking ervan. Voor de productie maak ik gebruik van een uitgebreid netwerk van specialisten. Ik heb ervaring met productontwikkeling in de meubel en retailsector. Voor diverse producten heb ik handleidingen gemaakt, waarin ik duidelijkheid en een aansprekende vormgeving combineer.

Mijn vaardigheden bestrijken het complete ontwerpproces: van het ontwerpen en presenteren van productideeën tot de technische uitwerking voor productie. Tijdens dit proces werk ik met moderne softwarepakketten als Autodesk Inventor, Solidworks, Autocad, Sketchup, Adobe Illustrator en Photoshop. Met mijn probleemoplossend vermogen, analytische aanpak en creativiteit kom ik voor zeer uiteenlopende projecten tot een passende oplossing.

Portfolio

IMG_6125a.jpg

Ontwerp inrichting kapsalon

Ontwerp en productie van een “multifunctionele stelling” voor een kapsalon. Een raster wat ruimte biedt aan planten, kassa, kapstok, productpresentatie, opbergen en flexibel in te vullen functies.
PAPERTRACK_HANDLEIDING.jpg

Het ontwikkelen van een nieuw creatief spel van pa

Papertrack is een razendsnelle knikkerbaan van papier, die je helemaal zelf bedenkt en bouwt. In samenwerking met René en Dimmy heb ik voor Papertrack het logo, de verpakking, de productbladen en de bouwinstructies ontwikkeld.

Laze tuinbank

Ontwikkeling en productie Laze tuinbank. Ontwerp flyer en bouwinstructies.
Flowerwatch-instructies1.jpg

FlowerWatch handleiding

Vraag Melanie direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden