Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Marsha

Marsha Paans
Over Marsha

Een contentspecialist, verhalenschrijver én een strevertje van 1 meter 60 die zich 100% inzet om jouw verhaal bij de juiste doelgroep te laten landen. Breda is mijn thuishaven, maar gewapend met mijn laptop kan ik gaan en staan waar ik wil!

Of ik nu schoenen shop bij een leuk familiebedrijf een speciaalbiertje drink in een oud fabriekspand of een weekend weg ga in een gigantische boerderij: eigenlijk ben ik altijd op zoek naar het verhaal erachter. Dit verhaal onthoud ik, schrijf ik op en vertel ik door aan familie, vrienden en mensen binnen mijn netwerk.

Ik geloof dat iedere onderneming of elke organisatie een verhaal heeft. Daarom help ik creatieve mkb’ers met het vertellen en vertalen van hun verhaal, zodat je de juiste doelgroep bereikt en je met jouw verhaal je droomklanten verwondert.

Als freelance tekstschrijver is mijn liefde voor online marketing, communicatie en het schrijven van content begonnen...

 

Vraag Marsha direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens:
Marsha Paans Copywriting
0621490524
KvK-nummer: 75180715