Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Marloes

Marloes van Deursen

WordPress Webdesign | SEO | Webteksten schrijven

|
Locatie: Sleeuwijk
|
Actief sinds: 06-10-2016
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 621 keer
|
KvK-nummer: 66793807 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Van Deursen Design & Development

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Bezoekers beslissen binnen 3 seconden of ze op uw website blijven – of niet. Een goed design met pakkende teksten is dus van groot belang! Ik maak met plezier ook voor u een professionele website. Of ik fris uw bestaande website op, dat kan natuurlijk ook.

Webdesign:
Een goede website nodigt uit om te blijven. De gebruiker moet op een vlotte, makkelijke manier de informatie vinden die hij zoekt. Duidelijkheid, herkenning, maar ook vertrouwen en snelheid zijn belangrijk. Deze snelheid en de structuur van uw website zijn echter niet alleen van belang voor de gebruiker, maar ook voor de SEO.

Responsive website:
PC, laptop, tablet of smartphone – een responsive website past zich optimaal aan de grootte van uw scherm aan. Google meldde in 2015 dat het mobiel de desktop heeft ingehaald op het gebied van zoekopdrachten. Het mag duidelijk zijn dat men anno nu het beste voor een responsive webdesign kiest. Ook voor de SEO. Voor het ontwerpen van responsive websites maak ik gebruik van WordPress.

SEO:
Zoekmachine optimalisatie is belangrijk. Een professionele en mooie website heeft immers alleen zin, als uw website ook daadwerkelijk door de juiste bezoekers gevonden wordt. Binnen de SEO besteed ik nadrukkelijk aandacht aan de content van uw website. Ik kijk bovendien naar performance en structuur en let o.a. op titels en meta-omschrijvingen.

Referenties

Datum:
12-03-2018
Van:
Lydia Veldman
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik beveel Marloes van harte aan!
Datum:
10-02-2017
Van:
M van Eenennaam
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prettige samenwerking, heldere communicatie, fijne betrokkenheid en prima eindresultaat!
Datum:
24-11-2016
Van:
Arjan Westerduin
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Marloes heeft onze website helemaal in orde gebracht met de juiste SEO instellingen. Dat is op een juiste en vakkundige manier gebeurd. We zijn erg blij met de diensten van Marloes en zullen zeker in de toekomst beroep op haar gaan doen. Is een aanrader.

Uitgevoerde opdrachten

Wordpress Wonder met Schrijftalent Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een wordpress wonder met schrijftalent. Iemand die mijn tempo en de groei van mijn bedrijf kan bijbenen en mij hiermee wat werk uit handen gaat nemen.    Wij zijn op zoek naar een jonge Freelancer/ZZP-er "met een vlotte pen". Iemand die zijn of haar hand niet omdraait voor het…
Hooglanderveen 9 jan
Meertalige Wordpress Website met WPML Plugin
Beste freelancers,    Ik zoek iemand, die mijn Wordpress website m.b.v. de WPML plug meertalig kan maken (En & Dui).     Het gaat om alle stappen met de WPML plug, die nodig zijn om mijn website uiteindelijk ook in het Engels en Duits te tonen. De plug installeren zal nog wel lukken, maar van de vervolg stappen en keuzes…
Nieuw Vennep 03-01-2017
Website Verbeteren op Gebied van SEO
Beste freelancers,    Opdracht: mijn website verbeteren met oog op zoekresultaten (SEO).    Ik heb vorig jaar een nieuwe website gemaakt, nu wil ik hem graag laten optimaliseren voor SEO resultaten. Hier heb ik hulp bij nog. Graag ontvang ik ook advies en diensten om de vindbaarheid te vergroten.    Ook zou ik advies krijgen…
Scherpenzeel 02-11-2016
Update Specialist WordPress/WooCommerce Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een SEO specialist voor Nederland en eventueel Duitsland, Engeland.    Het gaat om een update specialist in WordPress/WooCommerce. Thuiswerken is bij deze opdracht mogelijk.    Graag horen wij van jullie
24-10-2016

Vraag Marloes direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden