Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marloes

Marloes van Deursen
Over Marloes

Bezoekers beslissen binnen 3 seconden of ze op uw website blijven – of niet. Een goed design met pakkende teksten is dus van groot belang! Ik maak met plezier ook voor u een professionele website. Of ik fris uw bestaande website op, dat kan natuurlijk ook.Webdesign:

Een goede website nodigt uit om te blijven. De gebruiker moet op een vlotte, makkelijke manier de informatie vinden die hij zoekt. Duidelijkheid, herkenning, maar ook vertrouwen en snelheid zijn belangrijk. Deze snelheid en de structuur van uw website zijn echter niet alleen van belang voor de gebruiker, maar ook voor de SEO.Responsive website:

PC, laptop, tablet of smartphone – een responsive website past zich optimaal aan de grootte van uw scherm aan. Google meldde in 2015 dat het mobiel de desktop heeft ingehaald op het gebied van zoekopdrachten. Het mag duidelijk zijn dat men anno nu het beste voor een responsive webdesign kiest. Ook voor...

Uitstekend
4 beoordelingen
Marloes van Deursen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Camping Beau Rêve
(Lees verder)
Loading.

Helder Recruitment
(Lees verder)
Loading.

BIQE - Digitaliseren
(Lees verder)
Loading.

Projects24
(Lees verder)
Loading.

Colours of Life
(Lees verder)
Loading.

Serenity IT Services
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Marloes direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Contact

Telefoon / mobiel
0682759527
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
Van Deursen Design & Development
Social Media

Stuur een bericht