Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marko

Marko Kassenaar
Over Marko

Ik creëer en vergroot uw publieksbereik. Ik kruip in uw huid en vertel met succes úw bijzondere verhaal aan de wereld.

Als bijdragend redacteur en schrijver werkte ik mee aan boeken met wereldwijd hoge verkoopcijfers. Tot mijn belangrijkste projecten horen "RIJKS, Masters of the Golden Age" van Marcel Wanders Studio, "Het Geheim van de Meester", behorend bij de bekroonde tv-serie over Nederlandse kunst en "Kingdom by the Sea", over Nederlandse monumenten. Mijn netwerk binnen de boeken- en schrijversbranche is sterk, waardoor ik vele partijen succesvol met elkaar weet te verbinden.

Ik werk met verschillende media. Ik schreef Facebookpagina's voor het Koninklijk Concertgebouw als promotie voor speciale concerten, rondleidingen voor Rijksmuseumsponsors en vele vertalingen voor de marketingwereld.

Als spreker doe ik hetzelfde voor uw bedrijf: helder uitleggen, terzake komen, altijd interactief en met humor. Ik vertel uw verhaal aan (potentiële) klanten en creëer een...

 

Portfolio

2013-2015 Museumgidsen Amsterdam
Loading.

2013-heden Tolk en schrijver LELY international
Loading.

2015 - 2016 Marcel Wanders boekproject
Loading.

Bijdragend redacteur
Loading.

Geheim van de Meester: het boek bij de bekroonde t
Loading.

 

Vraag Marko direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3
Alle beoordelingen (3 van 3)

 

Stuur een bericht