Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Mark

MarkOver Mark

Ik ben een zeer ervaren maker van allerlei diverse soorten producties. Van televisieprogramma's als o.a. Ik vertrek, Diagnose gezocht, Memories, Spoorloos en Binnenstebuiten tot documentaires voor de NPO en van commercials (voor oa. Dommelsch, het WNF en ING) tot corporate films (o.a. DSM, Danone en Rabo bank) en prijswinnende korte fictiefilms.
Ik ben gespecialiseerd in het draaien op fulll frame camera's waardoor een zeer cinematografische look wordt verkregen. Uiteraard heb ik zelf mijn eigen set en ben ik daarnaast ook zeer bedreven in het monteren van de films en programma's. Ik vind het heel belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van een klant (met name bij het filmen van bruiloften) voordat ik ga filmen. Als wij samen iets moois gaan maken dan sta ik er derhalve ook op dat we eerst samen bespreken wat de wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen visualizeren. Verder heb ik...

Mark

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Koen de drie dagen regel
(Lees verder)
Loading.

Zee van IJs trailer
(Lees verder)
Loading.

Kro Profiel: Tiesto
(Lees verder)
Loading.

KRO Memories
(Lees verder)
Loading.

CV Mark
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Mark direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0647873153
Social Media

Stuur een bericht