Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Pricewise

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

SEO Specialist op het gebied van ON-PAGE en OFF-PAGE SEO. Ervaring in het linkbuilden van meest competitieve keywords, zoals energie vergelijken, zorgverzekering, autoverzekering etc. Help ondernemers online hun weg te vinden en samen ermee mooie doelen te behalen. We play Champions League level!

- Linkbuilding specialist in vele markten (Energy, Car insurance, Health insurance, House insurance, money Loan insurance, and also Television and Internet.
- Dagelijks plaatsen van blogs op domeinen als: JAAP.nl, Autorai.nl, Huislijn.nl, NRC.nl etc.
- Groot netwerk aan contacten om links/blogs te plaatsen.
- Contribute to on-page content and SEO strategy.
- Generating traffic and sales via blogs & references.
----------------------------

Op het gebied van SEA (AdWords) was ik dagelijks bezig met het opzetten, analyseren en optimaliseren van nationale SEA campagnes, met name Google Adwords (Search, Display, Remarketing, Shopping), zowel op desktop- als mobile devices. Verantwoordelijk voor een maandelijks budget van €5000 +/-. Accounts geholpen met het groeien van leads van 20 tot 50 offertes per maand, of meer dan 200% omzetstijging in webshops.

De SEO activiteiten waren voornamelijk om samen met de klant de vindbaarheid te vergroten van een website of landingspagina. Hierbij focusde ik mij op content en linkbuilding.

Tevens hield ik mij bezig met A/B testen van verscheidene landingspagina's van website d.m.v. Optimizely en Google Analytics.

Portfolio

Organische-posities.PNG

Organische posities

Organische posities van mijn linkbuildingsactiviteiten.

Vraag Marinus direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden