Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

XL-BusinessSolutions BV

Adresgegevens

Spegelt 6
5674 CD Nuenen

Profiel

XL-BusinessSolutions heeft met haar cloud-gebaseerd communicatieplatform de totaaloplossing voor efficiënte zakelijke communicatie en informatie uitwisseling.

Met uw eigen platform, uitgebreide website(s), portals & krachtige iOS/Android apps worden alle datastromen, informatieprocessen en content verbonden en geoptimaliseerd.

Met ons XL-Cloud platform:
gaat u (kosten)efficiënter werken door procesoptimalisatie, beschikt u over nieuwe mogelijkheden van dienstverlening en communicatie, heeft u grote flexibiliteit van inrichting, schaalbaarheid en integratie met andere bestaande systemen en bent u verzekerd van veilige en volledige online-communicatie

Onder XL-BusinessSolutions valt o.a. ook XL-YourMedia; een uniek platform voor uitgevers van weekbladen en online nieuwsvoorziening.

Meer informatie over toepassingen van ons platform en wat het voor uw bedrijf kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Portfolio

portfolio-afb2.png

Digitale Sommelier

Post-RSD-Gemeente-Rheden-2_8_febr_2018.jpg

App voor werkzoekenden met een uitkering

GLT-SocialMedia-postkopie.jpg

Travel Itinerary App

RestaurantSmaek-2.jpg

Website Restaurant

Storytellingpeople.jpg

Website & app Storytellingpeople

Uitgevoerde opdrachten

Bouw van Website Back-end op CMS Basis
Beste Freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de bouw van een website. De site wordt hoofdzakelijk bekeken vanaf in een publieke ruimte met geplaatste iPads. Tevens dient de site online beschikbaar te zijn voor bezoek vanaf eigen telefoon / browser / etc..    Front-end / visuals zijn reeds beschikbaar. Volledig…
Amsterdam 23-07-2016
App Developer voor Klein Project Gezocht (iPhone)
Beste freelancers,    Wij zijn een stichting en op zoek naar een iPhone ontwikkelaar die voor ons een kort project kan uitvoeren. De stichting is opgericht ten behoeve van het inzamelen van fondsen voor onderzoek naar bekkenpijn bij zwangere vrouwen.    Voor dit project zijn wij op zoek naar een developer die een directe kopie…
Leiden 27-07-2015

Vraag Marco direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden