Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

XL-Websolutions BV

Adresgegevens

Spegelt 6
5674 CD Nuenen

Profiel

XL-Websolutions helpt u het maximale te halen uit alle communicatie- en informatieprocessen in uw organisatie door inzet van uw eigen zakelijke platform. Alles besturen vanuit één plek, direct up-to-date informatie beschikbaar, betere planning en controle, eenvoudige koppeling met bestaande systemen en vooral communicatie versterkend. Ons XL-Cloud platform opent tevens nieuwe wegen van 'veilige' online communicatie die voorbereidt zijn op de toekomst van uw organisatie.

De buitenkant van uw bedrijf straalt als de binnenkant goed functioneert. We weten allemaal dat juiste communicatie en correcte informatieverstrekking binnen een organisatie en met uw doelgroep cruciaal is voor een strategisch sterke organisatie. Het goed organiseren, beheren en analyseren van de grote hoeveelheid aan informatie die dagelijks uitgestuurd en ontvangen wordt is essentieel om dit te bereiken. Al deze informatie is een enorme bron van informatie. Informatie die gebruikt kan worden om beter te sturen mits deze eenvoudig en accuraat verwerkt wordt.

Ons XL-Cloud platform bestaat uit een Content Management Systeem (CMS) dat zowel iOS als Android apps, websites en -portals faciliteert. Gebruikersvriendelijk, kostenbesparend en voorzien van alle mogelijkheden om makkelijk informatie te delen met uw klanten of gebruikers.

Door volautomatische synchronisatie binnen al uw multimediale toepassingen, wordt altijd de juiste informatie weergegeven. Zowel in de app, als binnen uw website, nieuwsbrieven, (bulk)mailings en social media. U hoeft dus slechts één keer de nieuwe informatie (content) in te geven.

Daarnaast staat veiligheid en privacy uiteraard voorop. U bepaalt zelf welke informatie openbaar wordt geplaatst, en welke gegevens alleen door gekoppelde gebruikers is in te zien. Tevens is ál het dataverkeer tussen mobiele telefoon of tablet enerzijds, en het netwerk (de cloud) anderzijds versleuteld. Gevoelige informatie kan daardoor nooit in verkeerde handen terecht komen.

Wilt u meer informatie over de inzet van een eigen zakelijk platform met website, -portal en/of mobiele applicatie? Of heeft u vragen over het XL-Cloud platform? Wij helpen u graag. Neemt u gerust contact met ons op.

Portfolio

portfolio-afb1.png

portfolio-afb1_1.png

58360a2d-e2ea-4f5d-96d9-82cf6e4b067e.png

portfolio-afb2.png

Uitgevoerde opdrachten

Bouw van Website Back-end op CMS Basis
Beste Freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor de bouw van een website. De site wordt hoofdzakelijk bekeken vanaf in een publieke ruimte met geplaatste iPads. Tevens dient de site online beschikbaar te zijn voor bezoek vanaf eigen telefoon / browser / etc..    Front-end / visuals zijn reeds beschikbaar. Volledig…
Amsterdam 23-07-2016
App Developer voor Klein Project Gezocht (iPhone)
Beste freelancers,    Wij zijn een stichting en op zoek naar een iPhone ontwikkelaar die voor ons een kort project kan uitvoeren. De stichting is opgericht ten behoeve van het inzamelen van fondsen voor onderzoek naar bekkenpijn bij zwangere vrouwen.    Voor dit project zijn wij op zoek naar een developer die een directe kopie…
Leiden 27-07-2015

Vraag Marco direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden