Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Joep

Joep van den Oever
Over Joep

Bij Atabix maken we online oplossingen op maat. Dat doen we dankzij een hoop technische en commerciële kennis, maar vooral: in samenwerking met u. We noemen dat samen online ondernemen. Of het nu een mobiele website, een internationale webshop of logistiek software betreft, Atabix ontwikkelt het allemaal in nauw overleg met u.

In ons continu innoverende team werken slimme programmeurs en verfijnde vormgevers. Zij voeren uw online wensen met de grootste nauwkeurigheid uit. Bovendien kunt u vanaf het eerste telefoongesprek tot het laatste kopje koffie rekenen op aangenaam en helder contact. Want daar staan wij voor: digitaal maatwerk met de beste service en oog voor detail.

We zijn gespecialiseerd in opdrachten voor het MKB omdat we een platte organisatie zijn, met weinig overhead. Dit betekent een uurprijs van een ZPP'er, met de kracht van een organisatie van 50 mannen en vrouwen.

 

Portfolio

Cases
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Joep direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Joep, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

Contact

Telefoon / mobiel
0207163163
KvK-nummer
Website
Adresgegevens
Hoogoorddreef 56
1101BE Amsterdam
Bedrijfsnaam
ATABIX Solutions
Social Media

Stuur een bericht