Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jim

Jim Brouwer

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 24-11-2017
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 142 keer
|
KvK-nummer: 69804354 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

WebCaptain

Adresgegevens

Willem Pijperstraat 52
1323TK Almere

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

WebCaptain is het aanspreekpunt voor alle web-gerelateerde zaken. Van voordelige hosting oplossingen tot maatwerk webdesign diensten.

Neem direct contact met ons op, en laten we samen kijken naar wat wij voor u kunnen betekenen!

--

Wij visualiseren krachtig de woorden die u over probeert te brengen. Zo bent u verzekerd van een eerste indruk waarmee u punten scoort. Wij creëren een professioneel ontwerp dat naadloos bij uw wensen aansluit. We nemen al uw zorgen uit handen, en zorgen dat het eindresultaat van het scherm af spat.

Bij ieder project denken wij oplossingsgericht met u mee. Wij denken in mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Ons streven is om altijd het maximale uit een project te halen. Ook wanneer u vast zit aan een krap budget.

WebCaptain is meer dan een bedrijf alleen. Het is een creatief collectief met een fundering gebaseerd op een bijzonder recept. Namelijk een combinatie van ervaring, passie en liefde. WebCaptain dankt zijn bestaansrecht aan de kracht van het web. Een kracht met eindeloze mogelijkheden, die wij ons volledig eigen hebben gemaakt.

Schroom niet om uw wensen aan ons voor te leggen. Op basis hiervan kunnen wij een voorstel maken dat geheel bij u past. Dit kan ook - juist! - wanneer u nog twijfelt want uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Voor iedere website de juiste oplossing

Portfolio

ahc.jpg

Website Grand Café Amstelhof

Voor het Amstelhof hebben wij meerdere projecten mogen uitvoeren. Wij worden hierbij telkens vrij gelaten in creativiteit en dat levert eindresultaten op waar iedereen trots op is. Ons laatste project voor het Amstelhof was de website voor Grand Café Amstelhof. Voorgaande projecten waren verschillende webwinkels. Bijvoorbeeld voor het bestellen van een valentijnsontbijt, een satébuffet of voor uitgebreide lunchpakketten.
ss-ampersand.jpg

Website AMPERSAND monitoring services

Voor AMPERSAND monitoring services hebben wij een meertalige website opgezet. De website is gebouwd in WordPress, uiteraard op een hiervoor speciaal op maat ontwikkeld thema.
wegoforward.jpg

Website en huisstijl ontwikkeling We go forward

Voor de personal trainers en lifestyle coaches van We go forward hebben wij de hele huisstijl opgezet inclusief website. De website is gebouwd in WordPress, uiteraard op een hiervoor speciaal op maat ontwikkeld thema. Middels de website kunnen klanten inloggen. Zo krijgen zij inzicht in de door hun geboekte resultaten plus persoonlijk advies.
mynameisabraham.jpg

Website My name is Abraham

Een bijzonder project om deel van geweest te mogen zijn. Voor My name is Abraham hebben wij een meertalig blog opgezet met uitgebreide functionaliteiten. Het maakte deel uit van belangerijke bemiddelingen in het Midden-oosten met als hoofddoel een stabielere en veiligere leefomgeving te creëren.
ss-satebuffet.jpg

Webwinkel Satébuffet

Voor Satébuffet hebben wij een 'One page design' webwinkel opgezet. Alle benodigde functionaliteit op één overzichtelijke pagina. Ook het bestelproces werd direct in dezelfde pagina (door middel van AJAX) afgehandeld.

Vraag Jim direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden