Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Jan

Jan Doets

adres

Locatie: Hengevelde
|
Actief sinds: 19-11-2015
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 1598 keer
|
KvK-nummer: 58872140 informatie

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Hurricane Trading

Adresgegevens

Weldammerstraat 1-A
7496 PZ Hengevelde

Profiel

Hands-on zeer ervaren financieel controller. Met een accountancy achtergrond, gespecialiseerd in fraude en boeken onderzoek.
Voormalig hoofd financiën van Neckermann Reizen en financieel controller voor Europese cacaofabriek in Ghana met 400 man personeel.
17 jaar in buitenland gewerkt, dus niet snel verrast.
Ik ben zelfstandig sinds 2003 met een handelsbedrijf en financiële adviezen.
Ik schiet graag gaten in financiële planningen, budgetten, cashflow overzichten en bedrijfsplannen. Standaard business plannen zijn te vaak "toegeschreven" naar het gewenste resultaat (bank financiering) en ik mag graag de realiteit terugbrengen. Niet altijd goed nieuws brenger dus, maar screen graag het gehele plan, voor zowel de opbrengsten als de kosten kant.
Daarnaast heb ik ook ervaring met import, export en de logistieke kant van de bedrijfsvoering. Als gevolg van mijn eigen handels activiteiten, kan ik ook ondersteunen bij leveranciers selectie en potentiële kostenbesparingen.

Uitgevoerde opdrachten

Bedrijfsplan Gezocht voor Koffiebranderij
Hallo freelancers,    Ik zoek iemand die samen met mij een bedrijfsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten koffiebranderij voor mensen met een verstandelijke beperking.    Mijn budget is maximaal 500 euro en het werk dient op locatie (Hardenberg) te worden uitgevoerd.
Hardenberg 16-03-2016

Vraag Jan direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden