Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Profinancials

Adresgegevens

Aalsterweg 89-B
5615CB Eindhoven

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Eigenaar van Administratie & Belastingadvieskantoor Profinancials VOF te Eindhoven.
Beroep: Belastingadviseur (ook internationaal)
Specialisaties: Salarisadministratie (loonheffingen), Inkomstenbelasting (ook internationaal met Expats), vennootschapsbelasting, HRM en Processen
Werkervaring bij meerdere grote (internationale) belastingadvieskantoren in Nederland.

Met onze administratie en belastingadvieskantoor ondersteunen wij vooral de ZZP en MKB praktijk in Nederland. Met een team dat breed is opgeleid, kunnen wij u ondersteunen met en adviseren over allerlei zaken zoals administraties, boekhouding, salarisadministraties, aangiften inkomstenbelasting, aangiften vennootschapsbelasting, aangiften loonheffingen, aangiften omzetbelasting, opstellen jaarrapportages, opzetten ondernemingen, afgeven verklaringen enz. Ook ondersteunen en adviseren wij met onze internationale kennis de Expats die in Nederland werken of vanuit Nederland op uitzending worden gestuurd.

Onze betrokkenheid is kenmerkend, maar onze flexibiliteit staat voorop. Wij nemen het geheel aan administratieve en fiscale werkzaamheden voor een betaalbare prijs uit handen.

Referenties kunnen op aanvraag aangeleverd worden.

Uitgevoerde opdrachten

Financieel Adviseur voor Expatgezin
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een financieel adviseur/accountant voor een gezin dat voor 4 jaar van nederland naar Bosnië gaat verhuizen.    De echtgenote werkt bij buitenlandse zaken en zal daar op de ambassade gaan werken en ik ben psychiater. We hebben een koophuis dat we waarschijnlijk gaan verhuren. …
Amsterdam 27 feb

Vraag Ferhat direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden