Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Ferhat

Ferhat
Over Ferhat

Eigenaar van Administratie & Belastingadvieskantoor Profinancials VOF te Eindhoven.
Beroep: Belastingadviseur (ook internationaal)
Specialisaties: Salarisadministratie (loonheffingen), Inkomstenbelasting (ook internationaal met Expats), vennootschapsbelasting, HRM en Processen
Werkervaring bij meerdere grote (internationale) belastingadvieskantoren in Nederland.

Met onze administratie en belastingadvieskantoor ondersteunen wij vooral de ZZP en MKB praktijk in Nederland. Met een team dat breed is opgeleid, kunnen wij u ondersteunen met en adviseren over allerlei zaken zoals administraties, boekhouding, salarisadministraties, aangiften inkomstenbelasting, aangiften vennootschapsbelasting, aangiften loonheffingen, aangiften omzetbelasting, opstellen jaarrapportages, opzetten ondernemingen, afgeven verklaringen enz. Ook ondersteunen en adviseren wij met onze internationale kennis de Expats die in Nederland werken of vanuit Nederland op uitzending worden gestuurd.

Onze betrokkenheid is kenmerkend, maar onze flexibiliteit staat voorop. Wij nemen het geheel aan administratieve en fiscale werkzaamheden voor een betaalbare prijs uit handen.

Referenties kunnen op aanvraag aangeleverd worden.
...

 

Vraag Ferhat direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
+31640989260
KvK-nummer
Adresgegevens
Aalsterweg 89-B
5615CB Eindhoven
Bedrijfsnaam
Profinancials

Stuur een bericht