Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Lekker in je Vacht

Adresgegevens

Chopinsingel 12
2402 EL Alphen aan den Rijn

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

De volgende advertentietekst is in behandeling: Sinds 2014 ben ik eigenaresse van 'Lekker in je Vacht', een bedrijf dat zich richt op kattenwelzijn. Ik ben bioloog gespecialiseerd in hersenen en gedrag maar daarnaast ook werkzaam als kattengedragstherapeut. Mijn netwerk bestaat daarom uit: katteneigenaren, dierenartsen, wetenschappers, dierprofessionals en webshops. Uiteraard strekt mijn kennis over dieren(welzijn) verder dan katten. Kennisoverdracht en kenniscreatie zijn twee grote speerpunten van Lekker in je Vacht. Een van de fijnste en meest doeltreffende manieren is schrijven. Ik combineer mijn onderzoeksvaardigheden graag met het schrijven toegankelijke teksten.

Schrijven is niet iets wat ik zomaar doe. Het is iets wat ik moet doen. Ik schrijf van kleins af aan en zie het als het perfecte middel om kennis te delen en de wereld een beetje beter te maken. Ik blog op mijn eigen website vooral om mensen te informeren. Maar ik blog ook op commerciele basis voor andere bedrijven. Ik heb veel ervaring met het schrijven van formele teksten, blogs, wetenschappelijke publicaties, het (her)schrijven en opschonen van webcontent en social media uitingen. Ik ben wetenschappelijk ingesteld en lever niet-belerende adviezen een unbiasde mening en opbouwend commentaar. Sinds 2014 heb ik bijgedragen aan het genereren van meer bezoekers aan websites. Ik ben bekend metSEO, Ad Sense en CMS systemen (Wordpress).

Vorige week heb ik mijn eerste kinderboek geschreven. Dit boekje is hopelijk even vermakelijk en herkenbaar voor kinderen als dat het leerzaam is. Uit ervaring weet ik dat herkenbaarheid key is. Ben je op zoek naar een ghostwriter, laten we de mogelijkheden dan eens samen onderzoeken!

Door mijn onderzoeksachtergrond kunt u bij mij ook terecht voor projecten die (verkennend) literatuuronderzoek vereisen, gedragsonderzoek, analyseren van of invoeren van data (Excel, SPSS). Ook voor het begeleiden van scripties of andere schoolprojecten kun je bij mij terecht.

Ik spreek en schrijf (near native) Engels. Voorbeelden van mijn werk zijn altijd opvraagbaar.

Uitgevoerde opdrachten

SEO Tekstschrijver voor Artikels (Ketogeen Dieet)
Beste freelancers,    Opdracht: 100 inhoudelijk waardevolle en unieke artikels schrijven rechtstreeks binnen een WordPress omgeving, aangevuld met bijhorende afbeeldingen, tabellen, grafieken, tekeningen, ... (telkens gebaseerd op een ander zoekwoord) met minimaal 1000-1500 woorden, over het ketogeen dieet, geen copy paste of letterlijke…
Eastermar 5 jan
Themaproject Ontwikkelen in het Onderwijs
Beste freelancers,    Op de school waar ik werk is vorig (school)jaar voor een ander didactisch en onderwijskundig concept gekozen. Ik en mijn collega's hebben veel tijd en energie gestoken in curriculumvernieuwing en het ontwikkelen van leerlijnen. Over het algemeen zijn de leerlingen en docenten tevreden over de ingezette verandering,…
Gerkesklooster 14-11-2017

Vraag Denise direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden