Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Daniëlle

Daniëlle SchoutenOver Daniëlle

Mijn doel als jouw flexibele dagelijksmanagement (virtueel) assistent, is jou ondersteunen en ontzorgen. Ik ga een georganiseerde backoffice voor jou creëren. Dit doe ik door alle bedrijfsprocessen te analyseren en deze optimaliseren door te structureren en systematiseren. Als dit gebeurt is dan bespaar je al tijd en dus ook kosten. Dit kun jij dan weer steken in het laten groeien van jouw bedrijf.

Met mijn passie voor klantcontact bouw ik een belangrijke basis waar klanten op terug kunnen vallen. Voor klanten is het heel belangrijk dat je goed bereikbaar bent. Hier kan ik mooie systemen op maat voor integreren, zodat ik voor jou vanuit één programma al jouw klanten kan bedienen. Als je al een klantenservice hebt, kan ik deze natuurlijk ook van je overnemen. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel technisch maar er is niets zo leuk dan je klanten zich speciaal laten voelen door ze bijvoorbeeld een kaartje te sturen....

 

Vraag Daniëlle direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0613035870
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
Daniëlle Business Support
Social Media

Stuur een bericht