Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Clif

Clif

Wordpress Expert, Webdesign, WP Onderhoud | voor MKB

|
Locatie: Leidschenveen
|
Actief sinds: 11-05-2016
|
Uurtarief: € 30
|
Profiel bekeken: 847 keer
|

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Coen Jos Geertje Mathijn Wouter Joost sonja Roel Jessica Wiebe Nico Gerritjan Femke Bastiaan Ramon

Profiel

Hallo! Wij zijn u graag van dienst!

» Wordpress development diensten voor Grafisch Ontwerpers, Marketing/Designbureau's
» Ruim 15+ jaar ervaring met Wordpress
Naast reguliere Wordpress diensten zijn we grafische vormgevers van dienst met het omzetten van hun grafische ontwerpen van websites naar volledige Wordpress websites.
» Wordpress Onderhoud en Beheer: houw je website veilig, spamvrij en hackvrij, gecontroleerde updates, backups, optimalisatie, content aanpassingen
» Google for Work deployment & administration

Keywords:
Wordpress, CMS, Front-end development, Webdesign, Website ontwikkeling, Internet, Intranet, SEO, (x)HTML, jQuery, CSS, W3C, Backend, Frontend, Visual Composer, Repsonsive webdesign, Mobiele website, Google Apps for Work, Webservice, Security, Import, Export, FTP, Email, Upload, Download, Whitelabel, Outsourcing

Referenties

Datum:
29-11-2016
Van:
Casper Kemperman
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Clifton heeft me goed geholpen met mijn nieuwe website. Hij heeft veel kennis van WordPress en denkt goed met je mee. Zelfs in de avonduren is hij bereid om te helpen. Het enige wat hij in mijn ogen kan verbeteren is de communicatie, omdat er soms niet werd opgenomen of teruggebeld. Onder andere wanneer ik op allerlei manieren contact zocht en zelfs Hoofdkraan.nl had ingeschakeld. Daarom is de onderlinge communicatie en het maken van duidelijke afspraken erg belangrijk. Dus goede deadlines en afspraken maken is noodzakelijk, voor beide partijden. Al met al beveel ik hem aan om met hem te werken.
Datum:
01-11-2016
Van:
Nicky Van Nueten
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Clif heeft me stap voor stap geholpen bij mijn WPblog! Communicatie verliep vlot, geen enkele vraag was te veel. Hij houdt zich aan de afspraken. Ik ben zeer tevreden en wil Clif aanraden aan iedereen die aanpassingen-onderhoud-beheer nodig heeft voor een WP account.
Datum:
04-10-2016
Van:
Hugo de Jong
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer tevreden, denkt goed mee, en is goed in staat om het gewenste level aan service te bieden (web development & onderhoud volledig uit handen nemen, of de tools geven om het zelf in de toekomst zelf te kunnen); dat wordt erg gewaardeerd. Was steeds bereid om als service te helpen als ik er niet meer uit kwam. Als er een prijs-kwaliteit optie was geweest was dit zeker een 5 geweest Deadlines een 4 maar komt waarschijnlijk eerder door complicaties van onze hosting provider dan door freelancer zelf.
Datum:
20-09-2016
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik ben zeer te spreken over mijn nieuwe website: www.fairtaler.nl! Clif heeft zichzelf meermaals bewezen op het gebied van WP-kennis en omgang met de klant. Ik wil met name de zeer aangename communicatie uitlichten: vanaf het begin stak zijn op-maat-gemaakte reactie met kop en schouders bovenuit en tot en met de afronding van het project heeft hij deze eigenschap aangehouden. Ik zal ook na deze opdracht bij hem aankloppen voor toekomstige opdrachten en hem zeker aanbevelen.

Uitgevoerde opdrachten

Drie Uur WordPress Uitleg Gevraagd
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij drie uur uitleg zou kunnen geven over verschillende onderdelen van Wordpress. Uitleg over WordPress beheer (mobiele app en laptop via hosting website) en optimalisatie.    Graag reacties met referenties.
Amsterdam 24-03-2017
Website in WordPress Laten Maken (Beveiliging)
Beste freelancers,    Voor onze beveiligingsorganisatie willen wij graag een nieuwe website in WordPress.    Een landingspagina en een contactformulier zijn het minimum aantal pagina's. De website moet passen bij ons logo.    Kunt u ons helpen? Dan horen wij graag van u.
Amsterdam 08-11-2016
Bestaande Wordpress Website aanpassen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het updaten en netjes maken van mijn wordpress website.    Het is een bestaande website en ik wil graag een toevoeging van een nette landing-page.    Heb je kennis van Wordpress en tijd voor deze kleine klus dan hoor ik het graag.
Den Haag 17-10-2016
Overzetten Website naar Wordpress
Beste freelancer,    Graag wil ik mijn site overzetten naar een Wordpress-site. Dit moet binnen nu en een week gebeuren.    Wat belangrijk is, is dat ik een gevoel/verhaal wil overbrengen op mijn site, daar horen dus veel foto's bij en ook video's. Ook wil ik een webshop koppelen, ik heb al WooCommerce geïnstalleerd,…
Otterlo 03-11-2016
Onderhoud van WordPress Website
Beste freelancers,    Ik zoek een freelancer die in eerste instantie een paar basis WordPress klusjes kan doen:  - back up functionaliteit instellen;  - updaten van versie 3.5.1 naar recente versie met behoud van functionaliteiten;  - permalinks wijzigen.    Bij tevredenheid tevens helpen met overig onderhoud/design/ontwikkeling…
Leiden 09-09-2016
WordPress Website Omzetten naar One Page Template
Beste freelancers,    Opdracht: Wordpress website omzetten naar athemes onepage-template voor eind augustus 2016.    Ik zoek een ervaren web developer die mijn website kan ombouwen naar een one page versie.    Huidige website:  - minder dan 12 pagina's in totaal  - gemaakt in Wordpress thema Tesseract…
Eindhoven 14-09-2016
Aanpassen Layout van WordPress Blog
Beste freelancers,    Ik wil graag de lay-out van mijn WordPress blog een beetje aanpassen. Ik kan bij interesse de link met u delen.    Er is een klein budget beschikbaar en thuiswerken is mogelijk.    Ik hoor graag van u.
Den Haag 23-09-2016

Vraag Clif direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden