Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Carola

Carola

Kwaliteit in woord en beeld

Locatie: Beesel
|
Actief sinds: 25-08-2014
|
Uurtarief: € 0
|
Profiel bekeken: 1272 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Gino Tom Donald Marcel Sharai Manolito Murk Ewoud Kim Joan Frank Maria Geertje Marielle Evert

Profiel

Zoekt U een schrijver, die verwoordt wat U bedoelt? Die nèt even verder vraagt, wanneer U naar de juiste woorden zoekt? Die uw kennis en ervaring kan omzetten in woorden, zodat de strekking van uw verhaal overkomt bij anderen?

Zoekt U een fotograaf, die woorden en sferen kan vertalen in (een reeks van) beelden? Die U en uw bedrijf of persoonlijke omgeving kan vastleggen, zoals U het bedoelt?

Zoekt U een schrijver, die kan fotograferen of een fotograaf, die creatief of juist heel concreet met woorden kan omgaan?

Zoek niet verder: Ik ben een schrijver/fotograaf met een uitgebreide ervaring in beide vakgebieden. Na 5 jaar voor een uitgeefster in wijkgerichte media te hebben gewerkt als (eind)redacteur, wilde ik mijn horizon verbreden met fotografie. De Fotovakschool in Apeldoorn was een logische beslissing en ik heb deze afgerond met als specialisatie Reportages en Autonome (kunstzinnige) fotografie.
Zowel het schrijven als het fotograferen doe ik met veel plezier, passie en precisie. Een dosis aan levenservaring en inlevingsvermogen droegen en dragen de resultaten verder omhoog.
Wanneer U dus onvoorwaardelijk hecht aan een persoonlijk, op maat gemaakt resultaat en u behandeld wilt worden volgens het principe 'klant=koning', maakt u dan vandaag nog een vrijblijvende (voor U gratis) afspraak voor een oriënterend gesprek.

Graag tot ziens! 

Vraag Carola direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden