Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Annemiek

Annemiek Shrestha-van der Krogt
Over Annemiek

Communicatie gaat over informatie zó overbrengen dat de ander je hoort. Als communicatieprofessional ga ik voor een heldere boodschap die mensen inspireert en enthousiasmeert en die aansluit bij hun waarden en drijfveren. Of het nu om uw klanten of medewerkers gaat. Ik ben een tekstschrijver, redacteur en trainer met ervaring in het maken van magazines, websites en (digitale) nieuwsbrieven, het opzetten van social media kanalen en het ontwikkelen en geven van trainingen empathisch communiceren.

U kunt bij mij de volledige verantwoordelijkheid neerleggen voor de inhoud en de productie van communicatiemiddelen en het begeleiden van tekstschrijvers, fotografen, vormgevers, drukkers en webdevelopers. Daarnaast kan ik voor u websites ontwikkelen in samenwerking met een webdeveloper.

Ik ondersteun u graag bij het verbeteren van de communicatie met klanten en medewerkers, bijvoorbeeld bij klachten of als de samenwerking niet zo verloopt als u zou willen. Ik kan voor u een training opzetten over het...

Uitstekend
1 beoordelingen
Annemiek Shrestha-van der Krogt

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Blog 10 tips voor gezond afvalen
(Lees verder)
Loading.

Wervende webtekst modeontwerper
(Lees verder)
Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

(Lees verder) Loading.

 

Vraag Annemiek direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Annemiek, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

KvK-nummer

Stuur een bericht