Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Jos

Jos Corveleijn

Locatie: Almere
|
Actief sinds: 21-03-2016
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 189 keer
|
Helderheid en eenvoud - van flyer tot scriptie
Zakelijke tekst, fictie, driedelige roman? Uw boodschap moet overkomen - wie uw lezers ook zijn: intellectuelen, achtste-groepers of buitenlanders met gebrekkige kennis van onze taal. Je verplaatsen in de doelgroep en het tekstniveau en -stijl daarop aanpassen is dan cruciaal. Wollige, warrige woordenbrijen doen lezers gapen en websurfers verder klikken.

Herschrijven en puntjes op de i’s
Wilt u iemand die kijkt naar overbodige herhalingen, stijl en zinsbouw? Ik denk met u mee en doe voorstellen. Ik kan ook zelfstandig de hele tekst herschrijven. Net wat u wilt.
Ook nog checken op taal-, spel- en interpunctiefouten? Ik vis ze er allemaal uit. Niet betweterig hamerend op tekortkomingen van de schrijver, maar in prettige, vriendelijke samenwerking met u.

Meedenken
Zit u te tobben op een scriptie, essay of jaarverslag? Dan kunt u iemand gebruiken die meedenkt over opbouw, indeling en logische volgorde.

Laat uw tekst aan mij over. Hij wordt er beter van.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Gaby Niek Marco Lammert Patrick Francesca Girbe Loes Tracy Charlotte Barry Martine Jan Willem Max Brigitte