Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Janneke

Janneke Sinot

Schrijfcoach Ghostwriter Tekstschrijver

|
Locatie: Waalre
|
Actief sinds: 01-03-2013
|
Uurtarief: € 75
|
Profiel bekeken: 1867 keer
|
BOEKEN & BUSINESS

Met het boek in de wieg geboren. En nog altijd enthousiast betrokken bij het boekenvak. Dat ben ik. Mijn kennis van de boeken- en uitgeefwereld zet ik in als ghostwriter, redacteur, trainer en auteurscoach. Met coaching, masterclasses en een uniek jaarprogramma help ik (samen met twee partners) ondernemende professionals bij het schrijven, publiceren en promoten van hun boek.

TEKST & PR

Op zoek naar een goede tekstschrijver of journalist? Ik help je graag met journalistieke artikelen, blogs, reclameteksten en vooral: complete boeken. Iets te melden aan de pers? Ik schrijf een perfect persbericht voor je en bezorg het in de (digitale) brievenbus van de meest interessante journalisten.

WELLNESS

Al sinds 1997 volg ik (samen met man Jan) de wellnesswereld op de voet, als saunabezoeker maar ook als journalist. Artikelen van onze hand verschenen inmiddels in een twintigtal media, inclusief onze eigen saunasite. Ook schreven we het boek ‘20 x wellness in Nederland’, dat bij Uitgeverij Terra verscheen. Heb je een journalistieke of commerciële wellnesstekst nodig? Ben je op zoek naar iemand met een groot netwerk in de wellnesswereld? Wij helpen je graag. Van webtekst tot advertorial en van informatiekaartjes bij de saunacabine tot het redigeren van de menukaart.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Jacqueline Maria Anahi Katrin Wolter Bas Desirée Michiel Roel Martell Andre Erik Theis-Jan Jan Lonneke