Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Iris een offerte
>
of
Stuur Iris een bericht
>


Iris

Iris

Voor allerlei teksten, zowel Nederlands als Engels

Locatie: Utrecht
|
Actief sinds: 18-01-2016
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 232 keer
U kunt bij mij terecht voor allerlei diensten betreffende taal en tekst. Ik ontwikkel, schrijf, vertaal, redigeer, en ook transcriberen en proeflezen vallen onder mijn werkzaamheden!

Naast een uitstekende kennis van Nederlands heb ik door mijn universitaire studies Engelse Taal & Cultuur en Writing, Editing & Mediating en de tijd die ik hiervoor in Nieuw-Zeeland doorgebracht heb een near-native beheersing van het Engels.

Ontwikkelen
Een project waar ik momenteel aan werk is het ontwikkelen van remediërend Engels leesmateriaal voor het voortgezet onderwijs. Dit doe ik voor een educatieve uitgever. Daarvoor heb ik gewerkt voor een uitgever in de zorgbranche welke zowel print als online publicaties uitgeeft over chronische ziekten. Van allerlei markten thuis dus.

Schrijven
Schrijven doe ik heel graag en daarom ook goed. Liefst allerlei soorten teksten: blogs, folders, verhalen, flapteksten, artikelen, etc. Ook stem ik de toon van de tekst af op het soort doelgroep. Een tekst kan formeel of informeel zijn, voor kinderen op het basisonderwijs of professionals, bedoeld om te amuseren of te overtuigen. Ik help u graag met het juiste soort tekst in elkaar zetten.

Proeflezen en redigeren
Of het nou in het Nederlands of in het Engels is, een goed geschreven tekst bevat geen grammaticale, taal- en typefouten en ook geen tegenstrijdigheden. Deze pik ik er zo uit en verander ze zodanig dat de tekst vloeiend verloopt en de kern van uw boodschap overkomt.

Vertalen
EN-NL of NL-EN; beide combinaties vertaal ik met liefde. Vertalen is een creatief iets en er komt ook een stukje redigeren bij kijken en dat is precies de reden dat ik het heel leuk vind om te doen. Een goed vertaalde tekst bevat de essentie van het verhaal en is zo geschreven dat het in de doeltaal klopt.

Transcriberen
Ook transcriberen moet met zorg gebeuren en dat is het soort service dat ik verleen. Uw citaten/interviews worden getrouw genoteerd en zonder enige fouten.

Mijn kernwaarden zijn zorgvuldigheid, creativiteit en flexibiliteit. Uw tekst is bij mij in goede handen.

Vraag Iris direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Francesca Sibel Herman Roel Desirée Anahi Frank Ineke Tjera Erik Sandra Marjan Anouk Nancy Coen