Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Ineke

Ineke van de Leemput

Passie voor tekst en taal

|
Locatie: Rossum
|
Actief sinds: 13-05-2015
|
Profiel bekeken: 1949 keer
|
KvK-nummer: 63505487 informatie
|
Begonnen in 2015 als bureau voor tekst en taal. Creatief, bevlogen en resultaatgericht, een echte partner voor al je tekst, vertalingen en scripties. Ik geloof in samenwerken en heb een brede interesse. Schrijven is mijn passie.

Maak van je website een omzetmachine: Met een goede tekst zorg je ervoor dat je site gevonden wordt en dat je klanten er zoeken wat ze vinden.

Je website, je brochure, je technisch handboek, je zakelijke correspondentie, je gebruiksaanwijzing, ik vertaal al je teksten van en naar het Duits, Frans en Engels.

Maatschappelijk georiënteerde scripties (sociaal pedagogische hulpverlening en maatschappelijk werk) en marketing scripties (HEAO-commerciële economie, communicatie of MEM) liggen mij wel. Ik vind dat scripties moeten kloppen: een duidelijk afbakening van het probleem, relevante literatuur, relevant onderzoek, scherpe conclusies, een advies dat past bij de opdrachtgever en natuurlijk foutloos geschreven.

Uw voordeel: jarenlange ervaring, goed overleg, snelle service en scherpe prijzen.

Bel of mail om de mogelijkheden te bespreken.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Theis-Jan Monique Wiebe Wim Erik Svetlana Monique Ronald Marleen Desirée René Charlotte John Girbe Hans