Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Helen

Helen

Helen van Empel, freelance management/project ondersteuning

Locatie: Zoetermeer
|
Actief sinds: 05-02-2016
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 68 keer
|
Ik ben Helen van Empel, en sinds 1 december jl. ben ik de trotse eigenaar van mijn bedrijf Helen van Empel, management ondersteuning.
Als management ondersteuner kan ik ondersteuning bieden waar nodig is binnen uw bedrijf, op locatie of op afstand.
Ik krijg veel motivatie en voldoening van mijn werk als ik met mijn ondersteuning een secretariaat goed kan blijven laten functioneren of nog beter laat functioneren, een directeur/manager goed kan ondersteunen, een bijdrage kan leveren aan een project, een bijdrage kan leveren aan een evenement of met mijn inzet een archief weer op orde krijgen.
Met mijn ondersteuning streef ik altijd naar het beste resultaat.
Ik zie geen problemen, maar zie alleen maar uitdagingen en ik denk altijd in oplossingen.
Ik ben pro-actief, initiatiefrijk, sensitief, nauwkeurig en georganiseerd. Naast deze competenties ben ik ook gewoon enthousiast en een sociale en vrolijke collega die gemakkelijk in een team, maar ook zelfstandig kan werken

Wanneer uw bedrijf/instelling wordt geconfronteerd met extra administratieve werkzaamheden door ziekte, verlof maar ook voor het verbeteren van werkprocessen om een kwaliteitsslag op het secretariaat te maken kan ik u tijdelijke ondersteuning bieden.
Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

tanya Noortje Michiel Jeroen Desirée Sandra Harro Carla Meie Femke Henny Ferdinand Wilma Irene Erik