Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
of


Wat is het verschil?
Eric

Eric van Kempen

Bedrijfstrainer en Schrijver

|
Locatie: Nijmegen
|
Actief sinds: 22-07-2015
|
Uurtarief: € 25
|
Profiel bekeken: 425 keer
|
KvK-nummer: 65644182 informatie
|
Ik werk als softwaretrainer bij een bedrijf in Veenendaal. Ik heb 15 jaar trainingen gegeven aan misdaadanalisten van Politie, Defensie, Geheime Diensten, Douane, Banken, Telefoonmaatschappijen, Ministeries van Justitie, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, grote bedrijven met een eigen fraudeafdeling etc. Ik heb trainingen gegeven in Nederland en België, Saoedi Arabië, Kroatië, Curaçao, Aruba, Bonaire, St. Maarten etc. Ik heb voorheen psychologie gestudeerd en later de opleiding economie eerste graad docent gevolgd. Ik heb als economiedocent op St. Maarten gewerkt. Ik heb veel ervaring met het maken en geven van trainingen en het schrijven van lesmateriaal. Mijn grote hobby's zijn reizen en schrijven. Ik schrijf verhalen en vrije teksten. Daarnaast schrijf ik in opdracht zakelijke teksten voor allerlei opdrachtgevers, zowel particulieren als bedrijven. Ik ben creatief en nieuwsgierig.
Ik heb de afspraak dat ik altijd eerst een deeltekst opstuur alvorens we een contract tekenen. De bedoeling moet van beide kanten duidelijk zijn. De opdrachtgever moet mijn teksten goedkeuren voordat we met elkaar in zee gaan.
Ik heb me hier enige tijd geleden ingeschreven maar heb nu pas tijd gevonden om mijn profiel volledig in te vullen.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Henk Bas Kerasia Anahi René Pieter Rosalyn Wim Theis-Jan Merien Desirée Erik Timo Maria Murk