Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Webtekstschrijver met Passie voor Fietsen Wielrennen MTB

Opdracht ID: 48026

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 14-06-2021
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 17-06-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Ik ben op zoek naar een freelance tekstschrijver met een passie voor fietsen/wielrennen/mountainbiken. Je hebt kennis van de bijbehorende accessoires en weet hier een leuke review over te schrijven.
Het gaat om een langdurige samenwerking.

Heb je interesse, reageer dan met onderbouwing waarom we voor jou moeten kiezen en wat jouw tarief is?

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (3)

Coen
Coen
14-06-2021
11 referenties
Gemiddelde score
10
Gian
Gian
17-06-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Rien
Rien
14-06-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver gezocht! Werk flexibel inzetbaar

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar een enthousiaste tekstschrijver. We hebben enorm veel opdrachten klaar liggen die jij zelf flexibel mag indelen. We betalen je marktconform. De onderwerpen zijn uiteenlopend van teksten over beroemdheden tot over het klussen aan je huis, specifieke producten en meer. Heb jij interesse? Stuur dan een PB voor een proefopdracht.

Content specialist (tekst schrijver)

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancer We zijn op zoek naar iemand die de teksten voor op websites die we ontwikkelen kan schrijven. Onze huidige contentspecialist is gestopt en in vaste dienst gegaan ;-( De eerste opdracht zou gaan om een vraag en aanbod website/app. Het gaat om de content(tekst) voor op de website. Bij een prettige samenwerking, kan het gaan om meerdere opdrachten. Sta jij hiervoor open? Alvast bedankt.…

Interieur tekst schrijver gezocht

Geplaatst: 18 jan
Beste freelancers, Ben op spoed naar iemand die ervaring heeft om teksten te schrijven in de meubelbranche, die dus ervaring heeft met stoffen, vormen, aankleding, eigenlijk dus een interieur tekst schrijver, vooral gericht op slaapkamers en op het gebied van boxsprings.

Blog/case copywriter

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancers, We zijn op zoek naar iemand die elke maand een case of blog kan schrijven voor op onze website. De case kan gaan over een campagne of project die we recent hebben gedraaid, of over een interessant onderwerp waar wij bepaalde learnings of insights van hebben. Wat zijn precies je taken: 1. Je voert elke maand een kort interview met iemand die verstand heeft van de case of blog-onderwerp.…

SEO teksten schrijven voor reiswebsite (zonbestemming)

Geplaatst: 13-12-2023
Beste freelancers, Voor een reiswebsite over een zonbestemming, zoek ik een SEO tekstschrijver. Het gaat om ongeveer 70 pagina's met in totaal zo'n 35.000 woorden. Onderzoek naar de inhoud voor de teksten kan via Wikipedia, andere websites die erover geschreven hebben en ChatGPT. De teksten mogen niet worden overgenomen van ChatGPT en moeten volledig zelf geschreven zijn. Budget: €2500…

Website laten vertalen

Geplaatst: 07-10-2023
Website laten vertalen van het Nederlands, naar Engels en Duits. - Ervaren freelancer gezocht, starten aub zo spoedig mogelijk. (oktober 2023) - Deadline voor 1 november 2023 klaar.  - De opdracht mag op afstand uitgevoerd worden.   

Website Vertalen Engels naar Nederlands

Geplaatst: 20-09-2023
Beste vertalers, Wij zoeken een vertaler Engels-Nederlands om 13 websitepagina's te vertalen. Het gaat om onze website in IT and cyberveiligheid. Het aantal woorden per pagina is verschillend. Er zijn ongeveer 500 woorden per pagina. Graag tariefvoorstel met indicatie uren. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht