Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Wix Website voor Feestartikelen Afmaken

Geplaatst op:
18 februari 2020 16:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
42508
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Teteringen, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik heb onlangs zelf een nieuwe WIX website gemaakt voor de verhuur van feestspullen om het complete feest te kunnen geven. Het betreft een nieuw hobby concept wat ik graag in de markt wil zetten, waarbij ik graag het beheer van de website zelf wil doen.

Met mijn website loop ik echter vast met onderstaande zaken, kan jij mij helpen om deze zaken alsnog te integreren in mijn site:
  • Facebook Pixel toevoegen
  • Google Analytics code koppelen
  • Toevoegen van een huurkalender (via huurkalender.nl)
  • Ons domein koppelen en ook goed weereven op mobiel
  • Webwinkel module toevoegen / instellen via WIX
  • Koppeling maken met Mollie betaalprovider en webwinkel

Hoor graag of je mij hiermee kan helpen en wat de kosten hiervoor zouden bedragen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Jonathan Jonathan 18-02-2020
referentiesterren
2 referenties
Marieke Marieke 18-02-2020
Marc Marc 18-02-2020
referentiesterren
4 referenties
Calvin Calvin 18-02-2020
Natalie Natalie 19-02-2020
referentiesterren
3 referenties
Lonneke Lonneke 21-02-2020
referentiesterren
13 referenties
Ruben Ruben 23-02-2020
referentiesterren
15 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

System Test Engineer Gezocht (Lange Termijn)
Beste freelancers,    Wij zoeken een ervaren System Test Engineer, Applicatie context binnen SW/HW omgeving. Het betreft voornamelijk Manual testen en Automation testing.    Het gaat om het volgende: Regio: Eindhoven Start: zo snel mogelijk Corona maatregel: 1 keer fysiek ter plaatse komen voor VPN installatie, werkzaamheden…
23 mrt
Website voor Financieel Business Consultants
Beste freelancers,    Voor een financieel business consultancy bedrijf ben ik op zoek naar een website bouwer. Het gaat om een eenvoudige website waarvoor zelf tekst aangeleverd wordt.    Kan jij ons helpen? Ik zie je reactie met prijsopgave graag tegemoet.
21 mrt
XSLT Developer Gezocht
Beste freelancers,    We zijn op zoek naar een XSLT ontwikkelaar die ervaring heeft met het transformeren van opmaakbestanden, hoofdzakelijk met InDesign naar een specifieke XML.    Ervaring om van XML naar een opgemaakt bestand te gaan is een enorm pluspunt.    Kan jij ons helpen, dan komen we graag met jou in contact.
20 mrt
Standaard Template voor een Verkoop Prijslijst
Beste freelancers,    Ik wil voor ons bedrijf in Scherpenzeel graag een template laten maken in Excel, Word of iets dergelijks waarin we makkelijk onze prijslijst jaarlijks in kunnen passen. Dit moet er goed uit zien, het moet namelijk meteen een soort reclameplaatje worden.    Deze template moet voorzien zijn van o.a. een hoofdfoto,…
13 mrt
Arduino Programmeur Gezocht
Beste freelancers,      Ik ben op zoek naar een Arduino programmeur. Het betreft een kleine opdracht en is daarom snel klaar voor de echte expert.    Heb jij kennis van Arduino, dan kom ik graag in contact en kan ik je meer achtergrond informatie geven over het project.
12 mrt
Developer Gezocht voor Startup
Beste freelancers,    Voor een start-up uit Amsterdam ben ik op zoek naar een freelance developer die op project basis wil beginnen met het opzetten van een nieuw platform. Dit word een 'worldchanging' project.    Wie wil mij hierbij helpen? Ik zie je reactie graag tegemoet en dan stuur ik meer informatie toe.
11 mrt
Ervaren C++ Specialist Gezocht
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een C++ specialist. Wij hebben meerdere kleine scriptjes die nu geschreven zijn in PhP en Java en dit zou vertaald moeten worden naar C++. Wij zoeken iemand die op lange termijn met ons kan samenwerken.
9 mrt