Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Ruben

Ruben Bruggeling
Over Ruben

Sterk design ontstaat doordat jouw visie voor een product of dienst samenkomt met een visueel helder en communicatief krachtig ontwerp. Kom je daar niet helemaal uit? Precies, laten we jou optakelen! 
 
Studio Opgetakeld helpt jou bij het intuitief, speels en verrijkend optakelen van grafische beeldtaal. Voor producten, merken of diensten. Van visualisatie van ingewikkelde materie tot onafhankelijke creatieve projecten gericht op concept, educatie en zingeving.

Als opdrachtgever kan het best lastig zijn een visuele vertaalslag te maken, vooral als je bezig bent met een vrij abstract idee of een groot concept wat zich alleen nog in woorden heeft geuit. Studio Opgetakeld werkt niet alleen visueel een grafisch ontwerp voor je uit maar kan jou ook helpen om deze essentiële vragen op een beeldende manier mee te nemen in het ontwerpproces. Hierdoor ontstaan er designs die zakelijk helder communiceren en tevens stralend, speels, vernieuwend en uitdagend zijn.

laten...

 

Portfolio

Daddy Cool Huisstijldesign
Loading.

Spatie Magazine
Loading.

Apollo de Novo
Loading.

Anthro Consult
Loading.

Spatiebalk
Loading.

Writersday #PIP
Loading.

 

Vraag Ruben direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Studio Opgetakeld
0634595127
KvK-nummer: 68000537
Veemarkt 29
8011AJ Zwolle