Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Ruben

Ruben Bruggeling
Over Ruben

Welkom op mijn hoofdkraan pagina!
Sterk design ontstaat doordat jouw visie voor een product of dienst samenkomt met een visueel helder en communicatief krachtig ontwerp. Kom je daar niet helemaal uit? Precies, laten we jou optakelen! Academische opleiding met meer dan 10 jaar ervaring in grafisch ontwerp. 
 
Studio Opgetakeld helpt jou bij het intuitief, speels en verrijkend optakelen van grafische beeldtaal. Voor producten, merken of diensten. Van visualisatie van ingewikkelde materie tot onafhankelijke creatieve projecten gericht op concept, educatie en zingeving.

Als opdrachtgever kan het best lastig zijn een visuele vertaalslag te maken, vooral als je bezig bent met een vrij abstract idee of een groot concept wat zich alleen nog in woorden heeft geuit. Studio Opgetakeld werkt niet alleen visueel een grafisch ontwerp voor je uit maar kan jou ook helpen om deze essentiële vragen op een beeldende manier mee te nemen in het ontwerpproces. Hierdoor ontstaan er designs...

 

Portfolio

logo's
Loading.

Huisstijlen
Loading.

Illustraties
Loading.

Albumcovers
Loading.

Icoontjes
Loading.

Drukwerk
Loading.

 

Vraag Ruben direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht