Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Calvin

CalvinOver Calvin

Mijn naam is Calvin en ben een expert in online marketing, grafisch vormgeven en communicatie (content en strategie). Als bedrijfskundige en afgestudeerd in Marketing ben ik de ideale persoon die een ondernemingsplan/bedrijfsplan voor u kan opstellen voor een nieuw product of business met als doel financiering aan te vragen bij de bank of een financiële instelling. Een nieuwe website maken in Wordpress, Wix, of een ander platform is ook geen probleem. Hieronder een lijstje met diensten waarmee ik je helpen:

- Website/e-commerce bouwen en beheer: Wix, Wordpress, Jimdo, Magento 1 en 2, pixels integraties, google analytics, etc.
- Vormgeven: in adobe cs indesign, photoshop, illustrator. Logo's ontwerpen, product flyers opmaken, website ontwerp, menukaarten, visitekaarten, huisstijl items, etc.
- Online marketing: SEO, SEA, Google adwords, 360, Instagram, Facebook
- E-mail marketing: content opmaken, selecties maken en segmenteren, versturen en follow up. Hieraan gekoppeld marketing automation zodat...

 

Portfolio

Website redesign
(Lees verder)
Loading.

Website bouw en design
(Lees verder)
Loading.

Website bouw
(Lees verder)
Loading.

Flyer ontwerp
(Lees verder)
Loading.

Ondernemingsplan schrijven
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Calvin direct om offerte


Stuur een bericht

Contactgegevens: