Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Calvin

Calvin Tran
Over Calvin

Mijn naam is Calvin en ben een expert in online marketing, grafisch vormgeven en communicatie (content en strategie). Als bedrijfskundige en afgestudeerd in Marketing ben ik de ideale persoon die een ondernemingsplan/bedrijfsplan voor u kan opstellen voor een nieuw product of business met als doel financiering aan te vragen bij de bank of een financiële instelling. Een nieuwe website maken in Wordpress, Wix, of een ander platform is ook geen probleem. Hieronder een lijstje met diensten waarmee ik je helpen:

- Website/e-commerce bouwen en beheer: Wix, Wordpress, Jimdo, Magento 1 en 2, pixels integraties, google analytics, etc.
- Vormgeven: in adobe cs indesign, photoshop, illustrator. Logo's ontwerpen, product flyers opmaken, website ontwerp, menukaarten, visitekaarten, huisstijl items, etc.
- Online marketing: SEO, SEA, Google adwords, 360, Instagram, Facebook
- E-mail marketing: content opmaken, selecties maken en segmenteren, versturen en follow up. Hieraan gekoppeld marketing automation zodat...

 

Portfolio

Website redesign
Loading.

Website bouw en design
Loading.

Website bouw
Loading.

Flyer ontwerp
Loading.

Ondernemingsplan schrijven
Loading.

Website bouw, seo, social media marketing
Loading.

 

Vraag Calvin direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Coco Saigon
KvK-nummer: 73944386